72 taškus jau turinti Turino ekipa emocingame mūšyje išvykoje 2:1 palaužė antroje vietoje žengiančią „Napoli“ komandą ir nuo jos nutolo per 16 taškų.

Neapolio klubas jau 25-ąją minutę liko mažumoje – už paskutinės vilties pražangą prieš Cristiano Ronaldo raudona kortelė buvo parodyta vartininkui Alexui Meretui. Jis prasižengė greta baudos aikštelės linijos.

Baudos smūgį po trijų minučių realizavęs Miralemas Pjaničius išvedė svečius į priekį, o po dar vienuolikos minučių persvarą padvigubino galva pasižymėjęs Emre Canas.

47-ąją minutę iš aikštės už antrąją geltoną kortelę buvo išvarytas pirmojo įvarčio autorius M. Pjaničius, todėl komandos liko žaisti 10 prieš 10.

61-ąją minutę „Napoli“ atsilikimą sušvelnino Jose Callejonas, o 84-ąją minutę šeimininkai turėjo puikią progą ir išlyginti rezultatą.

Į „Juventus“ vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, tačiau jo nesugebėjo realizuoti Lorenzo Insigne.

Per likusį laiką „Napoli“ futbolininkams sėkmingai užpulti varžovų vartų taip ir nebepavyko – jiems teko susitaikyti su pralaimėjimu.

Aikštėje netrūko apsistumdymų ir grubaus žaidimo. Teisėjas iš viso parodė devynias geltonas korteles.

„Napoli” net ir po pralaimėjimo patys su 56 taškais išlaiko solidžią persvarą prieš persekiotojus. Į trečiąją vietą pakilęs „AC Milan“ klubas turi 48 taškus.

Kiti rezultatai:

„Atalanta“ 3:1 „Fiorentina“
„Torino“ 3:0 „Chievo“
„Genoa“ 0:0 „Frosinone“
„Spal“ 1:2 „Sampdoria“
„Udinese“ 2:1 „Bologna“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją