„Barcelona“ antrą kartą per savaitę šventė pergalę „Santiago Bernabeu“ stadione – „La Liga“ čempionato rungtynėse Madrido klubas šįkart buvo palaužtas 1:0.

Vienintelį įvartį 26-ąją minutę pelnė kamuolį virš vartininko Thibauto Courtois permetęs Ivanas Rakitičius.

Didžiąją rungtynių dalį svečiai kontroliavo žaidimą ir nors „Real“ paskutinėmis minutėmis bandė kilti į šturmą, visi šeimininkų išpuoliai buvo neutralizuoti.

„Barcelona“ laimėjo „El Classico“ jau 96-ąjį kartą ir po 87 metų pertraukos pagal pergales šiame principiniame mūšyje išsiveržė į priekį.

Šią savaitę „Barcelona“ principinių varžovų tvirtovėje buvo triumfavusi ir 3:0, kai komandos susitiko Karaliaus taurės turnyro pusfinalyje.

Pirmasis šio pusfinalio mačas Barselonoje baigėsi lygiosiomis 1:1 – tai vienintelės sezono rungtynės, kurių Santiago Solari kariauna katalonams nepralaimėjo.

Šį šeštadienį patirtas pralaimėjimas praktiškai atėmė iš „Real“ paskutines viltis kovoti dėl Ispanijos čempionų titulo.

Trečioje vietoje žengianti Madrido ekipa nuo katalonų jau atsilieka 12 taškų, o žaisti lieka 13 turų.

Kitose šeštadienio rungtynėse „Huesca“ sensacingai 2:1 patiesė „Sevilla“ ekipą, „Alaves“ tokiu pačiu rezultatu nugalėjo „Villarreal“, o „Espanyol“ 3:1 įveikė „Valladolid“.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)