Penktadienį „Borussia“ išvykoje 1-2 netikėtai nusileido „Augsburg“ futbolininkams. Du įvarčius nugalėtojams pelnė buvęs Dormundo klubo žaidėjas Ji Dongas-wonas, o 81-ąją minutę pelnyto Paco Alcacero įvarčio svečiams nepakako.

Įdomu, jog 15-ąją vietą „Bundeslygoje“ užimanti „Augsburg“ komanda iki rungtynių su „Borussia“ per 14 mačų buvo laimėjusi tik kartą.

„Manau, kad mes žaidžiame gerai. Prieš „Augsburg“ dominavome, turėjome daug šansų. Penkis ar šešis puikius šansus, bet padarėme nereikalingų klaidų.

Mūsų varžovai nesukuria daug šansų, bet jiems pasiseka. Mums sėkmė nesišypso“, – po rungtynių sakė L. Favre.

Dormundo klubo nesėkmių ruožas prasidėjo vasario pradžioje. Lygiosiomis buvo sužaista su Frankfurto „Eintracht“, „Hoffenheim“ ir „Nurberg“, Vokietijos taurės turnyre nusileista Bremeno „Werder“, o Čempionų lygos aštuntfinalyje 0:3 pralaimėta „Tottenham“.

Prieš savaitę L. Favre auklėtiniams pavyko iškovoti sunkią pergalę prieš Leverkuzeno „Bayer“ 3:2, tačiau dar vienas patirtas pralaimėjimas netrukus gali atimti iš ilgai pirmavusios Dortmundo ekipos „Bundeslygos“ lyderės poziciją.

Net 10 iš pastarųjų 11 rungtynių laimėję Miuncheno „Bayern“ futbolininkai šeštadienį susitinka su trečiąją vietą čempionate užimančia Monchengladbacho „Borussia“. Jei Niko Kovačo kariauna švęs pergalę, pagal taškus ji susilygins su Dortmundo klubu.

Tiesa, dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio priekyje dar turėtų išlikti „Borussia“. Nebent „Bayern“ iškovotų pergalę bent 7 įvarčių skirtumu.

„Po šio turo vis dar išliksime lygos lyderiais, todėl nieko neprarandame. Dabar susikoncentruosime akistatai su „Tottenham“. Nors Londone kritome 0:3, tikiu, jog namuose galime atsitiesti ir patekti į ketvirtfinalį“, – sakė „Borussia“ vartininkas Romanas Burki.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją