Pasirengimo cikle Kauno miesto komanda sužaidė septynis kontrolinius susitikimus, iškovojo keturias pergales, du kartus pralaimėjo ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Pasirengimo ciklu bei bendru komandos pasiruošimu patenkintas liko ir nuo praėjusių metų klube rungtyniaujantis 33-ejų metų Linas Pilibaitis.

„Komanda ta pati, pas mus kolektyvas geras buvo ir pernai, o šiemet treneris surinko tikrai gerą komandą ir manau, kad viskas bus į gera. Sezono startui pasiruošėme, turėjome gerą pasirengimo ciklą, buvome išvykę į Lenkiją ir ką treneriai buvo suplanavę, neblogai įvykdėme. Turime būti pasiruošę pirmosioms sezono rungtynėms“, – Žalgiris.lt pasakojo komandos kapitonas.

Pats L.Pilibaitis 2017-aisiais metais pusmetį praleido Klaipėdos „Atlanto“ komandoje, kuri po praėjusio sezono buvo atsidūrusi ties išnykimo riba.

„Pats esu žaidęs „Atlante“ ir man atrodo, kad ten, kaip ir visada, bus kovinga komanda. Galbūt nėra aišku, kokia pilna komandos sudėtis, bet lengva su jais nebus ir reikės kautis. Turime nusiteikti daugiau nei 100 procentų.

Rungtynėse svarbiausias bus noras ir kovingumas. Kas labiau norės, tas ir laimės. Pirmosios sezono rungtynės nebūtinai turi būti gražios, nes svarbiausi yra taškai, dėl kurių ir jie, ir mes kovosime“, – apie pirmąjį sezono varžovą kalbėjo „Kauno Žalgirio“ saugas.

Šeštadienį rungtynės su Klaipėdos „Atlantu“ prasidės 15 valandą ir bus tiesiogiai transliuojamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją