Priminsime, kad praėjusių metų lapkričio 28 dieną atvirame pokalbyje su Deividu Šemberu netrūko būtent LFF generaliniam sekretoriui skirtų klausimų bei pasiūlymų.

Galiausiai buvo pasiektas principinis susitarimas susitikti po trijų mėnesių ir su futbolo bendruomene aptarti federacijos nuveiktus darbus, įvykusias permainas bei pristatyti 2019 metų veiklos planus.

Artėjant atviram pokalbiui su LFF generaliniu sekretoriumi, Futbolotreneris.lt nusprendė pasidalinti praėjusios diskusijos su D. Šemberu dalyvių tezėmis. Jas galite rasti čia.

Anot futbolotreneris.lt komandos, LFF generalinis sekretorius E. Stankevičius atvyko gerai pasirengęs pokalbiui ir su labai rimta palaikymo komanda.

Diskusijoje aktyviai dalyvavo ir LFF prezidentas Tomas Danilevičius, savo požiūrį į futbolo sistemą, finansinius federacijos srautus, vaikų ir jaunimo ugdymą bei programas išsakė įtakingi LFF Vykdomojo Komiteto nariai – Arūnas Pukelis ir Žydrūnas Buzas.

„Deja, tenka konstatuoti, kad norinčių rimčiau oponuoti federacijos vadovams šį kartą neatsirado. Diskusijos dieną paaiškėjo, kad daugelis pirmoje diskusijoje su D. Šemberu ir E. Stankevičium dalyvavusių ir kritinių pastabų federacijos atžvilgiu negailėjusių futbolo bendruomenės narių susirgo, turėjo neatidėliotinų reikalų arba tiesiog neatvyko į „AltSpace“ konferencijų salę. Apskritai, šį kartą futbolo bendruomenės indėlis į diskusiją buvo labai menkas“, – teigiama Futbolotreneris.lt svetainėje.

Kita vertus, toks futbolo bendruomenės požiūris gali reikšti, kad dabartinė LFF valdžia savo veiksmais kol kas nenusipelnė rimtesnės kritikos. Todėl futbolotreneris.lt ketina ir toliau atidžiai stebėti federacijos veiksmus, domėtis atliekamais darbais ir ypatingą dėmesį skirti „Anderlecht“ vaikų ir jaunimo ugdymo diegimo Lietuvoje vertinimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)