Dėmesio centre atsidūrė G. Bale'o elgesys per sekmadienį vykusias Ispanijos čempionato rungtynes tarp „Real“ ir Valensijos „Levante“ komandų.

Valensijoje vykusį mačą „Real“ sunkiai laimėjo 2:1, o pergalingą įvartį nuo 11 m žymos 78 min. įmušė G. Bale'as, neseniai į aikštę išbėgęs po keitimo.

Kamuolį į vartus pasiuntęs G. Bale'as akivaizdžiai nerodė jokio noro švęsti, o jo pasveikinti pribėgusį Lucasą Vazquezą šiurkščiai nustūmė nuo savęs.

Toks Velso futbolininko elgesys iš karto sulaukė energingos Ispanijos žiniasklaidos reakcijos, tvirtinančios, kad tarp G. Bale'o ir kelių jo komandos bendražygių jau kurį laiką yra perbėgusi juoda katė.

Manoma, kad G. Bale'ą supykdė vartininko Thibaut Courtois ir gynėjo Marcelo komentarai apie asmeninį valo gyvenimą, išspausdinti atitinkamai Belgijos ir Brazilijos žiniasklaidoje.

Kaip belgams atskleidė T. Courtois, „Real“ klube G. Bale'as turi šiek tiek pašiepiančią pravardę „golfo žaidėjas“, apeliuojančia į neva pernelyg didelę puolėjo aistrą šiai sporto šakai.

G. Bale'as greta savo privataus namo yra įsirengęs asmeninį golfo lauką su trimis duobutėmis, kur, anot besišaipančių „Real“ žaidėjų, praleidžia visą savo laisvalaikį.

T. Courtois atskleidė, kad G. Bale'as apskritai vengia bendrauti su kitais „Real“ žaidėjas ir nuolat atsisako dalyvauti vėlyvose komandos vakarienėse po rungtynių, kurios Ispanijos laiku prasideda 23 val.

„Jis sako, kad toks laikas yra skirtas eiti į lovą, o ne vakarieniauti“, – pasakojo T. Courtois.

Kiek ironiškai apie G. Bale'ą Brazilijos televizijai atsiliepė ir „Real“ senbuvis Marcelo.

„Kaip čia pasakius... Bendravimas su juo yra specifinis. Jis visiškai nekalba ispaniškai, su juo tu komunikuoji tik gestais“, – kalbėjo Marcelo, „Real“ komandoje žaidžiantis nuo 2006-ųjų. Pats G. Bale'as į „Real“ klubą atvyko 2013-aisiais.

Visgi, anot „Marca.com“ publikacijos, Velso futbolininko nepasitenkinimo priežastys yra kur kas gilesnės – 29-erių žaidėjas savo nepasitenkinimą demonstruoja ne vien dėl bendražygių komentarų.

Nors G. Bale'as jau yra išsigydęs savo traumas, vyriausiasis komandos treneris Santiago Solari juo vis tiek pernelyg nepasitiki ir į aikštę leidžia tik po keitimo, nors pats puolėjas yra įsitikinęs, kad turėtų būti startinio vienuoliktuko narys.

Ir valas turi progos piktintis. Kildamas nuo suolo, per visas paskutines rungtynes jis įmušė po įvartį – kamuolys skriejo ne tik į „Levante“, bet ir į „Atletico“ bei „Espanyol“ vartus.

Visgi S. Solari kol kas vietą starto sudėtyje patiki G. Bale'o atstumtam L. Vazquezui ir talentingajam brazilui Viniciui.

Bet kuriuo atveju, S. Solari turės priimti tam tikrus sprendimus ir bandyti malšinti komandos rūbinėje kylanti gaisrą – priešakyje dar laukia daug svarbių sezono rungtynių, o G. Bale'o maištavimas šį sezoną ir taip neblizgančios komandos prie gero tikrai neprives.

Ispanijos čempionate „Real“ su 48 taškais po 25 rungtynių užima 3-ąją vietą. Pirmauja „Barcelona“ (57 taškai), antroje vietoje rikiuojasi „Atletico“ (50 taškų).

UEFA Čempionų lygoje „Real“ sėkmingai sužaidė pirmąsias aštuntfinalio rungtynes – išvykoje 2:1 pranoko Amsterdamo „Ajax“.

Ispanijos čempionate G. Bale'as yra antras pagal rezultatyvumą žaidėjas, pelnęs 7 įvarčius. Pagal statistikos komponentą valą lenkia tik prancūzas Karimas Benzema, pasižymėjęs 11 sykių.

Tokia pati situacija ir Čempionų lygoje – pirmas pagal įvarčius „Real“ gretose yra K. Benzema (4), antras – G. Bale'as (3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)