Pirmąsias tarpusavio rungtynes „sausomis“ nulinėmis lygiosiomis Anglijoje baigė „Liverpool“ ir Miuncheno „Bayern“ komandos.

Lygiai toks pat žiūrovų nedžiuginęs rezultatas užfiksuotas ir Lione, kur vietos „Olympique“ sugebėjo atlaikyti „Barcelonos“ atakų laviną ir perkėlė intrigą į atsakomąjį mačą.

Jei rungtynėse Liverpulyje po pertraukos apskritai buvo atliktas vos vienas smūgis į vartų plotą, Lione „Barcelona“ kūrė vieną pavojingą progą po kitos, bet įvarčiu užbaigti atakų nepavyko nei Lioneliui Messi, nei Luisui Suarezui.

Svečiai atliko 25 smūgius, iš kurių 5 skriejo į šeimininkų vartų plotą.

Statistikos mėgėjai paskaičiavo, kad L. Suarezas paskutinį sykį įvartį Čempionų lygoje buvo įmušęs dar 2015-ųjų rugsėjį. Nuo tada jis dalyvavo net 16-oje šio turnyro rungtynių, sužaidė 1440 minučių, bet per tą laiką neatliko nė vieno rezultatyvaus perdavimo ir nepasižymėjo nė sykio, nors į vartus smūgiavo net 52 kartus.

Rezultatai

„Liverpool“ 0 – 0 Miuncheno „Bayern“

Liono „Olympique“ 0 – 0 „Barcelona“

Atsakomosios šių porų rungtynės bus žaidžiamos kovo 13 d.

Trečiadienio vakarą pirmąsias tarpusavio rungtynes aštuntfinalyje sužais Madrido „Atletico“ – Turino „Juventus“ ir Gelzenkircheno „Schalke 04“ – „Manchester City“.

Praėjusią savaitę jau įvykusių pirmųjų aštuntfinalio rungtynių rezultatai: Amsterdamo „Ajax“ 1 – 2 Madrido „Real“, „Manchester United“ 0 – 2 Paryžiaus „Saint Germain“, Londono „Tottenham Hotspur“ 3 – 0 Dortmundo „Borussia“, „Roma“ 2 – 1 „Porto“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)