„Karališkasis“ klubas namuose 1:2 sensacingai nusileido „Girona“ ekipai, kuri pergalės dėka iš 17-osios turnyrinės lentelės vietos šoktelėjo į 15-ąją.

Šeimininkai po 25-ąją minutę pelnyto Casemiro įvarčio pirmavo, tačiau, sužaidus kiek daugiau nei valandą žemė pradėjo slysti jiems iš po kojų.

65-ąją minutę Christianas Stuani realizavo teisėjo paskirtą 11 metrų baudinį, o jau po dešimties minučių rezultatą svečių naudai persvėrė Portu įvartis.

„Real“ mėgino gelbėtis ir kilti į lemiamą šturmą, tačiau nesėkmingas pastangas vainikavo kapitono Sergio Ramoso raudona kortelė 90-ąją minutę.

25-ąjį kartą karjeroje raudoną kortelę prieš save išvydęs ispanas buvo išvarytas už dvi geltonas korteles. Pirmąją jis gavo epizode, kai baudos aikštelėje sužaidė ranka, o teisėjas paskyrė baudinį.

„Girona“ iki šio mačo nebuvo iškovojusi pergalės 10 rungtynių iš eilės.

Madrido komanda Ispanijos pirmenybėse patyrė jau septintąjį pralaimėjimą ir nukrito į trečiąją turnyrinės lentelės vietą. Santiago Solari auklėtiniai nuo pirmaujančios „Barcelonos“ atsilieka 9 taškais.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Valencia“ 0:0 sužaidė su „Espanyol“, „Villareal“ 3:0 sutriuškino „Sevilla“ ekipą, o „Real Betis“ 1:1 išsiskyrė su „Alaves“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)