Po nesėkmės Baltarusijoje „Arsenal“ strategas Unai Emery žadėjo, kad kitą savaitę vaizdas bus visai kitoks.

„Esu tikras, kad Londone viskas klostysis visiškai kitaip. Sužaisime visai kitas 90 minučių.

Ketvirtadienį pirmasis kėlinys mums buvo geras, turėjome šansų pasižymėti. Paskutinę savaitę sukurtas galimybes išnaudojome, šiandien to padaryti nepavyko“, – teigė U. Emery, pridūręs, kad nėra nusivylęs žaidėjų pastangomis.

„Išsiveržę į priekį varžovai sėkmingai gynėsi, tai organizuota ir konkurencinga komanda“, – BATE ekipą gyrė „Arsenal“ strategas.

„Mūsų didysis šansas, didžioji galimybė ir iššūkis laukia kitą savaitę. Aš tikiu savo žaidėjais, mūsų sirgaliais ir namų arena“, – optimistiškai kalbėjo U. Emery.

Kalbėdamas apie Alexandre Lacazette (85') užsidirbtą raudoną kortelę, strategas teigė nematęs tos situacijos.

„Mes kalbėjome apie tą situaciją, nusivylimą reikia kontroliuoti. Tai blogos naujienos mums. Kitą savaitę A. Lacazette mums negalės padėti, bet turime tikėti kitais žaidėjais, kurie namuose sieks revanšo“, – teigė U. Emery.

Po istorinės BATE pergalės, vyriausiasis treneris Aleksejus Baga, kuris komandai vadovauja nuo praėjusių metų rugpjūčio mėnesio, prisipažino beveik atspėjęs „Arsenal“ sudėtį, o varžovai niekuo jo nenustebino.

„Akivaizdu, kad Londone mums lengva nebus. Namuose žengėme nedidelį žingsnį kito etapo link.

Atsakomosiose rungtynėse lauksime kieto žaidimo. Dabar mano galvoje daug įvairių momentų. Prieš kitas rungtynes Londone dar padarysime išvadas. Aš labai tikiu savo komanda“, – tvirtino 38-erių A. Baga.

Strategas buvo paklaustas, kaip istorinė pergalė turėtų būti pažymėta klubo istoriniuose metraščiuose.

„Tai tikrai istorinė, sėkminga diena mums, puikus vaikinų darbas. Mes tęsiame pasiruošimą sezonui ir ruošimės artimiausiam mačui.

Stanislavo Draguno įvartis pirmojo kėlinio pabaigoje suteikė pasitikėjimo bei psichologinių jėgų. Galbūt fiziškai mes buvome blogesni nei varžovai, tačiau psichologiškai – stipresni“, – kalbėjo BATE strategas.

Baltarusijos klubo vyr. treneris pripažino, kad antrame kėlinyje jo vadovaujama ekipa turėjo atlaikyti varžovų spaudimą.

„Po pertraukos neturėjome didelių galimybių, baigti mačą nepraleidus įvarčio ir pasiekti tokį rezultatą yra didžiulis mūsų šuolis į priekį. Esu jau minėjęs, kad mes galime žaisti ir su tokiomis komandomis“, – tvirtino A. Baga.

Strategas buvo paprašytas įvertinti komandoje debiutavusio serbo Nemanjos Miličiaus žaidimą.

„Jis sužaidė puikiai, tai patyręs futbolininkas. Bet prašau, nekalbėkime apie atskirus žaidėjus, tie, kurie šiandien žaidė, visi yra herojai.

Tai, kas jau nutiko, yra istorija. Sezonas tik prasideda, niekas nežino, kas nutiks rytoj“, – teigė futbolo specialistas.

Pasibaigus spaudos konferencijai, anot Baltarusijos sporto naujienų portalo pressball.by, išeidamas iš patalpos strategas prisipažino: ši pergalė – geriau nei seksas.

Atsakomoji kova Londone vyks vasario 21 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)