Brazilas priėmė per 200 svečių netoli Eliziejaus laukų. Tarp jų buvo ne tik „Saint-Germain“ klubo draugai, funkcionieriai, tačiau ir įvairios garsenybės. Vakarėlio spalva buvo išskirtinai raudona – „Nuit Rouge“.

Beveik visi svečiai atvyko apsirengę raudonai, net traumuoto Neymaro ramentai buvo nudažyti šia spalva.

Būtent ramentai ir gadino nuotaiką šventės kaltininkui. „Ko aš šiandien labiausiai norėčiau gimtadieniui, tai naujo vidinės pėdos kaulo, – kalbėjo ant scenos puolėjas ir nesusilaikęs pravirko. – Tuomet galėčiau kovoti aikštėje ir daryti tai, kas man mieliausia – žaisti futbolą“.

Po emocinio protrūkio Neymarą guodė jo motina, o brazilas dėkojo savo komandos draugams už paramą: „Jie atiduoda visas jėgas, kad man padėtų kuo greičiau sugrįžti. Visą laiką ant ramentų lakstyti yra beprotiškai sunku. Kiekvienas sportininkas tai žino“.

Sausio pabaigoje Prancūzijos taurės aštuntfinalyje su Strasbūro „Racing“ Neymaras susižeidė dešinę pėdą.

Vėliau PSG patvirtino, kad brangiausias planetos futbolininkas negalės žaisti maždaug 10 savaičių ir praleis abejas UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio su „Manchester United“ rungtynes.

Tą pačią traumą brazilas buvo gavęs ir praėjusį sezoną.

Gimtadienį vasario 5 dieną švenčia ir kita futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo. Portugalijos rinktinės ir Turino „Juventus“ lyderiui suėjo 34 metai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)