Į Kiprą penktadienį atvykę marijampoliečiai apsigyveno rytinėje salos dalyje esančiame Protare. Tame pačiame viešbutyje su Lietuvos čempionais jau buvo įsikūrę Rygos RFS (Latvija), Zabžės „Gornik“ (Lenkija) futbolininkai ir Maskvos „Spartak“ (Rusija) jaunimo komanda.

Penktadienį „Sūduva“ surengė vieną treniruotę, o šeštadienį komandos laukė dvejos pratybos.

Kipre lietuviai planuoja sužaisti 4 kontrolines rungtynes. Vasario 5-ąją „Sūduva“ susitiks su vienu stipriausių Bulgarijos klubų Sofijos „Levski“, vasario 8-ąją – su Serbijos aukščiausios lygos klubo Belgrado „Čukarički“ komanda, vasario 11-ąją – su Kinijos pirmosios lygos Šidziadžuango „Ever Bright“ ekipa, o varžovas vasario 14-osios mačui dar derinamas.

Į Kiprą su „Sūduva“ atvyko 22 futbolininkai: vartininkai Ivanas Kardumas, Ignas Plūkas ir Vilius Stebrys, gynėjai Vaidas Slavickas, Andro Švrljuga, Marius Činikas, Dominykas Barauskas, Algis Jankauskas, Semiras Kerla, Aleksandras Živanovičius ir Martynas Medelinskas, saugai Povilas Leimonas, Giedrius Matulevičius, Ovidijus Verbickas, Gratas Sirgėdas, Paulius Golubickas, Renatas Banevičius, Robertas Vėževičius ir Eligijus Jankauskas, puolėjas Tosaintas Rickettsas, Sandro Gotalas ir Mihretas Topčagičius.

Vėlų penktadienio vakarą prie „Sūduvos“ prisijungė į peržiūrą atvykęs vidurio saugas iš Lenkjos Mateuszas Cetnarskis, o šeštadienį atvyks vidurio gynėjas iš Suomijos Tero Mantyla.

Į Lietuvą „Sūduva“ grįš vasario 15-ąją, o vasario 24-ąją Marijampolėje jau susigrums su Vilniaus „Žalgiriu“ dėl LFF Supertaurės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją