Lietuvos rinktinės treneris Jevgenijus Ryvkinas abiejuose kėliniuose išbandė įvairius taktinius sprendimus, pritaikytus skirtingiems žaidėjų penketukams aikštėje.

Mačas baigėsi Kirgizijos pergale 6:2.

Rungtynių pradžia lietuviams buvo nesėkminga. Kirgizijos komanda nuo rungtynių pradžios daugiau kontroliavo kamuolį ir surado būdų pasižymėti. Po dešimties minučių oponentai jau pirmavo rezultatu 3:0.

Vėliau kirgizai kiek atsitraukė, o 12 minutę Lietuvos ekipa sušvelnino rezultatą, kai po perdavimo iš krašto pasižymėjo Darius Jankauskas. Tačiau po kelių minučių Azijos rinktinės narys Dilšatas Kadyrovas savo įvarčiu persvarą atstatė.

Prieš kėlinio pabaigą Lietuvos komanda dar kartą pralaužė Maksato Alimovo ginamus vartus, kai panašioje į pirmo įvarčio situaciją sėkmingai kamuolį į vartus iš kelių metrų atstumo pasiuntė Gytis Vasylius.

Po pertraukos žaidimas tapo kur kas atviresnis, Lietuvos komanda buvo kūrybingesnė puolime, bet rezultato pakeisti nepavyko. Paskutinę rungtynių minutę Kirgizijos komanda pasinaudojo atsivėrusiomis galimybėmis puolime, kai lietuviai bandė užspausti jų vartus ir pelnė du įvarčius.

Antrasis rinktinių susitikimas vyks sekmadienį, 16 val. Prienų arenoje. Rungtynes tiesiogiai transliuos Lietuvos futbolas, Futsal.lt Facebook puslapiai ir Lietuvos futbolas Youtube kanalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)