„Camp Nou“ stadione šeimininkė „Barcelona“ atsilikinėjo 0:2, tačiau Lionelio Messi dėka sužaidė lygiosiomis 2:2 su „Valencia“ komanda.

Svečius į priekį išvedė Danielio Parejo ir Kevino Gameiro įvarčiai, bet 39-ąją ir 64-ąją minutėmis pasižymėjęs L. Messi padovanojo gana blankiai žaidusiems katalonams tašką.

Kitose šeštadienio rungtynėse netikėtą nesėkmę patyrė ketvirtąją vietą turnyrinėje lentelėje užimanti „Sevilla“, kuri svečiuose 0:1 krito prieš Vigo „Celtą“.

„Levante“ 0:0 sužaidė su „Getafe“, o „Real Sociedad“ 2:1 pranoko Bilbao „Athletic“.

Tuo metu Italijos čempionate „Juventus“ futbolininkai namie dramatiškai 3:3 sužaidė su dviejų įvarčių deficitą panaikinusia „Parma“ vienuolike.

Šeimininkai po dviejų Cristiano Ronaldo ir vieno Daniele Rugani įvarčio pirmavo 3:1, tačiau „Parma“ išsigelbėjo paskutinėmis minutėmis.

74-ąją minutę rezultatą sušvelnino Gervinho, o tas pats Gervinho jau per teisėjo pridėtą laiką pelnė ir lygiąsias išplėšusį įvartį.

Nors ir nelaimėjo, Turino ekipa šiame „Serie A“ sezone lieka nepralaimėjusi bei toliau užtikrintai pirmauja, prieš persekiotojus „Napoli“ turėdama 9 taškų persvarą.

Pastarieji šeštadienį savo žiūrovų akivaizdoje 3:0 susitvarkė su Genujos „Sampdoria“.

„Empoli“ namuose 2:2 sužaidė su „Chievo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją