Nuo vaikystėje įgytos ir puikiai suvaidintos gėjaus etiketės iki nepasotinamo sekso mėgėjo šlovės, nuo naktinių linksmybių ir vienadienių meilužių iki trijų bandymų prisijaukinti vedybinį gyvenimą.

Ir galiausiai apie pastaruoju metu rastą ramybę jaukiame šeimos rate, remdamasis Wensley Clarksono parašyta futbolininko biografija „21-eri genijaus metai“ ir naujausiais straipsniais Brazilijos spaudoje, Sports.ru publikacijoje pasakoja žurnalistas Denisas Smirnovas.

Ronaldo komandos draugai prisimena, kad jis niekuomet nerėkė ant partnerių aikštėje dėl netikslaus perdavimo, nuolat šypsojosi ir visuomet buvo geros nuotaikos. Brazilas neturėjo dėl ko liūdėti: geriausias aikštėje, geriausias už jos ribų.

Užkariavo šimtus širdžių, bet tos vienintelės nerado

Jaunystėje Ronaldo buvo itin kuklus, neišsiskyrė išoriniu grožiu ir be sustojimo plepėjo apie futbolą.

Tokios savybės merginoms susižavėjimo nekėlė, todėl bičiuliai jį traukė per dantį ir vadino gėjumi. Ronaldo tie juokeliai žeidė ir jis sugalvojo atitinkamą reakciją.

„Iš pradžių jis nuliūsdavo, vėliau pradėjo kvailioti – labai natūraliai kopijuodavo homoseksualų judesius. Tai buvo gynybinė reakcija, tačiau vaikinai, kurie jo nepažinojo, spėjo, kad jis išties gėjus“, – knygos „21-erių metų genijus“ autoriui pasakojo Ronaldo vaikystės draugas Calango.

Jau šešerius metus iš eilės kiekvienų rungtynių išvakarėse užsiimu seksu. Tačiau čia svarbi viena sąlyga – vyras turi imtis pasyvaus vaidmens. Tai jį atpalaiduoja ir leidžia pasijusti laimingam. Tam skiriu mažiausiai dvi valandas. Svarbiausia susilaikyti nuo aktyvių veiksmų. Kitu atveju išnaudojama daug energijos, kurios gali neužtekti aikštėje.
Ronaldo

Pirma futbolininko meilės patirtis buvo beviltiškai nesėkminga. 14 metų jaunuoliui patiko kaimynė Kelly, dėl kurios jis vogė vaisius ir nešdavo jai pintinėje. Viskas veltui – mergina nė nepažvelgė į jį dėl nepatrauklios išvaizdos.

Paskui viskas pasikeitė. 17-metis pakilnojo svarmenis salėje, ištiesino dantis ir tapo brazilų futbolo žvaigžde – 1994 metais jau galėjo pasigirti pasaulio čempiono titulu.

Po kelių metų žurnalo „Placar“ korespondentas Kelly pasiteiravo, ar ji nesigaili atstūmusi jaunuolį. „Jis jau ne toks siaubingas. Dabar jis netgi patrauklus – atletiškas, turi savo stilių. Kad tuomet būtų buvęs toks“, – gniaužė iš apmaudo rankas mergina.

Tačiau futbolininkui Kelly jau nereikėjo – jis galėjo suvilioti bet kurią moterį ir aktyviai tuo naudojosi.

Dievino seksą ir užsiėmė tuo prieš kiekvieną mačą

Į Olandiją 17-metis persikėlė kartu su šviesiaplauke Nadia, su kuria susipažino Rio.

„Ji visuomet ryškiai raudonai dažydavo lūpas, avėjo įspūdingus aukštakulnius ir buvo apsitempusi mini sijoną. Televizijos žiūrėjimas ir seksas su Nadia buvo mėgstamiausi Ronaldo užsiėmimai“, – prisimena Calango.

Po pusmečio gražuolė jam nusibodo ir vienos kelionės į tėvynę metu brazilas susidomėjo kita blondine Viviana. Su ja susipažino vakarėlyje.

Draugų pasakojimais, PSV klubo žvaigždė sulaukė Nadios įsiūčio ir pareiškimo, kad laukiasi vaiko. Įžvalgus 18-metis tuomet pareikalavo DNR testo, kurį daryti Nadia, žinoma, atsisakė. Ronaldo ją metė.

„Il Fenomeno“ arba „Kitas Ronaldo“ ( taip brazilas vadinamas dėl penkiskart geriausio planetos futbolininko portugalo Cristiano Ronaldo, savo pavarde šiais laikais užgožusio brazilą - DELFI) pasijuto laisvas ir kone kasdien keitė mylimąsias.

Ronaldo skaistybės neteko būdamas 15-os viename vakarėlyje ir suprato, kad kaifuoti galima ne tik nuo futbolo ir karnavalų.

Tikriausiai garsiausią monologą apie seksą Ronaldo rėžė prieš 2002 metų pasaulio futbolo čempionatą.

„Jau šešerius metus iš eilės kiekvienų rungtynių išvakarėse užsiimu seksu. Tačiau čia svarbi viena sąlyga – vyras turi imtis pasyvaus vaidmens. Tai jį atpalaiduoja ir leidžia pasijusti laimingam. Tam skiriu mažiausiai dvi valandas. Svarbiausia susilaikyti nuo aktyvių veiksmų. Kitu atveju išnaudojama daug energijos, kurios gali neužtekti aikštėje“, – sakė jis.

Brazilijos rinktinė, Ronaldo

Kartą po treniruotės Ronaldo išėjo į restoraną pietauti ir turėjo grįžti į „Barcelonos“ treniruočių bazę. Kai praėjus kelioms valandoms futbolininko pasigedo klubo apsauga, brazilą užtiko rūbinėje su dviem gražuolėmis.

Brazilas lengvai rasdavo meilužių dėl savo superžvaigždės statuso. Kai jis persikėlė į Barseloną, prie puolėjo namų kasdien budėjo įsimylėjusi sirgalė.

Galbūt jis ir nebūtų atsisakęs praleisti su ja naktį, tačiau mergina reikalavo rimtų santykių. Ji taip įkyrėjo Ronaldo, kad čia įsikišo futbolininko mama Sonia.

„Man iš tikrųjų gaila tos mergaitės, ji buvo jam visiškai neįdomi. Prašiau neduoti tokių santykių vilties kitoms moterims. Žinojau, kad jis buvo labai jautrus berniukas“, – juokėsi ji.

Vos nepametė „Auksinio kamuolio“

1997 metais Ronaldo persikėlė į Milano „Inter“ ir tuomet prasidėjo pats „šventiškiausias“ karjeros periodas. Nauja pradžia – nauja dama. Ja tapo brazilų modelis ir aktorė Susana Werner.

Futbolininkas atvirai kalbėjo viename televizijos šou apie gyvenimo su mylimąja kasdienybę: „Mes daug ką kartu darome. Mėgstame sekso žaidimus. Dažnai užsiimame tuo vonios kambaryje. Myliu Susanos kūną, dievinu bučiuoti ją nuo galvos iki pirštų galiukų“.

Prisipažinimas buvo labai romantiškas, tačiau nuoširdūs santykiai su modeliu netrukdė jam kiekvieną vakarą leisti laiką įvairiuose naktiniuose klubuose su kitomis moterimis.

Susana Werner

Ronaldo gimė Rio de Žaneire ir triukšmingi karnavalai jam buvo įaugę į kraują. Skirtingai nei kitos futbolo žvaigždės – George'as Bestas ar Paulas Gascoigne'as – brazilas neversdavo klubuose visko aukštyn kojomis ir nenusigerdavo iki žemės graibymo.

Jis tiesiog mylėjo gyvenimą ir jam patiko šventės pojūtis. Kompaniją brazilui palaikė ne prastesnis sijonų mėgėjas Christianas Vieri. „Inter“ laikais su Ronaldo naktimis rengėme tokius reidus, kad mums visi pavydėdavo“, – dalijosi prisiminimais italas.

Paprastai jie išsirinkdavo naktinį klubą, linksminosi iki pat ryto ir važiuodavo į treniruotę. Įdomu, kad Ronaldo tokį režimą lengvai pakeldavo, nes didžiąją laiko dalį buvo traumuotas ir nesitreniruodavo.

„Rytai dažnai virsdavo košmaru. Man trūkdavo kvapo ir skaudėdavo pilvą. O Ronaldo gerdavo „Cappuccino“, žiūrėdavo į mane ir juokėsi. Jam nereikėdavo į treniruotę“, – prisiminė Ch. Vieri.

Ronaldo linksminosi ir būdamas rinktinėje. 1997 metais jis su nacionaline ekipa vyko į Boliviją žaisti Amerikos taurės rungtynių.

Žaidėjams, prieš trejus metus laimėjusiems pasaulio čempionų titulą, Amerikos taurė buvo turnyras, kur galima maksimaliai atsipalaiduoti. „The Guardian“ žurnalistas parašė tekstą apie turnyrą, kurio dalis skirta lėbavimams.

„Kartą bare vakare prisėdau prie triukšmingos brazilų kompanijos, kurie gėrė be sustojimo. Įsižiūrėjau ir pamačiau, kad visi apsivilkę vienodą geltonai žalią „Nike“ aprangą. Supratau, kad sėdžiu šalia Rivaldo, Ronaldo ir Denilsono.

Jiems ant kelių sėdėjo jaunos panelės, o pas Ronaldo tilpo net trys. Brazilai ten išsėdėjo iki nakties trečios valandos, o vėliau grįždavo kiekvieną vakarą išskyrus rungtynių dieną. Aplink juos visuomet susirinkdavo pusiau apsinuoginusios moterys. Beje, pasilinksminimai nesutrukdė Brazilijos rinktinei laimėti turnyrą, o Ronaldo – pelnyti penkis įvarčius“, – rašė jis.

Vakarėliai neturėjo įtakos Ronaldo žaidimui, o 1998 metais jis netgi laimėjo „Auksinį kamuolį“. tiesa, prizo jis vos nepametė.

Ronaldo atsiėmė prizą prieš namų rungtynes su Juventus“ – jos baigėsi 1:0 „Inter“ pergale. Po to brazilas surengė vakarėlį kartu su draugais iš gimtinės. Persirengęs jis prabėgo pro žurnalistus, bet skubėdamas pamiršo 12 kg sveriantį ir apie 13 tūkst. eurų (šių laikų valiuta) kainuojantį „Auksinį kamuolį“ rūbinėje.

„Man paskambino Ronaldo ir liepė paimti prizą. Radau jį rūbinėje, nešvarios aprangos dėžėje“, – prisimena tuometinis klubo spaudos atstovas Sandro Sabatini.

Skaičiuoja mažiausiai 200 meilužių

Naktiniuose klubuose prie Ronaldo lipte lipo merginos, o jis, savaime suprantama negalėjo susilaikyti ir nuolat apgaudinėjo Susaną.

Niekas nežino, kiek meilužių iš tikrųjų turėjo Ronaldo. Brazilo biografijos „21-eri genijaus metai“ autorius W. Clarksonas teigia, kad jų galima priskaičiuoti mažiausiai 200.

Viena porno aktorė ir futbolininko draugė porai naktų, italų pokalbių laidoje „Il Processo“ pasakojo, kad jis nepraleidžia nė vieno sijono: „Miegojau su Ronaldo, nors mūsų santykiai, deja, truko neilgai. Jis man patiko ne tik kaip žmogus, bet ir kaip vyras. Jis mėgsta įvairovę lovoje. Nemanau, kad jo žmonai tai naujiena. Tokių trumpų romanų kaip su manimi jis turi nuolatos“.

Ronaldo, Susana Werner

Puolėjas retai pasakoja apie asmeninį gyvenimą, apie jo „ėjimą į kairę“ sklando daugybė legendų, todėl kartais net sunku atskirti, kur tiesa. Vis dėlto kai kurios istorijos yra realios.

Kartą naktiniame Milano klube nepažįstama mergina paprašė Ronaldo ištraukti šiaudelį iš jos liemenėlės. Vyras nusistebėjo, bet išpildė prašymą, o mergina staiga pradėjo laižyti jo pirštus. „Mes vos iš koto neišvirtome. Žinoma, tą vakarą Ronaldo išėjo su ja“, – prisimena jo draugas.

Jau norite būti futbolo superžvaigžde?

Su karališka ramybe Ronaldo kalbėjo apie savo apgavystes. „Aš – ištikimas meilužis. Bent jau stengiuosi tokiu būti. Kai man viskas gerai, saugoju ištikimybę. Kitas reikalas, kai esu nelaimingas“, – pareiškė jis „Il Processo“ laidos eteryje. Gana paranki taktika – matyt, brazilas vis dėlto gana dažnai buvo nelaimingas.

Futbolininkas buvo velniškai pavydus. Kartą jis įsiuto ant Susanos, kad ši vieno serialo filmavimuose bučiavosi su aktoriumi. Po to jis nupirko jai specialų mobilųjį telefoną, kad galėtų prisiskambinti bet kuriuo metu.

Poros santykiai ėmė braškėti dėl nuolat kylančių pavydo scenų. Paskutiniu lašu tapo Ronaldo nuotrauka su tenisininke Ana Kurnikova 1999 metų „Rolland Garros“ turnyre, kur rusaitė bučiavo brazilą į skruostą.

Susanos sukeltas skandalas perpildė Ronaldo kantrybės taurę. Pora išsiskyrė po 2 metų gyvenimo kartu 1999 metais. Susana vieniša neliko – 2006 metais ištekėjo už Brazilijos rinktinės ir „Inter“ vartininko Julio Cesario.

Ir vedęs lankėsi viešnamiuose

Ronaldo Susanai pamainą surado žaibiškai – per televiziją pamatė žavingą šviesiaplaukę Brazilijos rinktinės žaidėją Milene Domingues. Žurnalistai ją vadino braziliškąja Barbe.

Milene Domingues

Radęs jos telefono numerį Ronaldo jai paskambino ir susitiko – tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Dėl puolėjo Milene netgi metė savo vaikiną, o Ronaldo pamiršo futbolą, kelias dienas pavėlavęs grįžti iš atostogų. „Inter“ dėl to puolėjui skyrė 5 tūkst. eurų baudą.

Pagal tradiciją Milene šeimoje užsiimti seksu iki santuokos draudžiama, tačiau Ronaldo tai, žinoma, nesustabdė. Vėliau futbolininkui teko aiškintis su įpykusia būsima uošviene.

„Kai tik sužinojo apie mūsų santykius, Donna Lucia pakvietė mane pokalbiui. „Mano dukra sakė, kad ji išsaugojo skaistybę iki susitikimo su tavimi. Mūsų šeimoje priimta ištekėti nepraradus skaistybės“, – taip ji kalbėjo. Man beliko tik nuleisti akis. Galėjau tuo metu skradžiai žemę prasmegti“, – prisiminė brazilas.

Milene ir Ronaldo

Uošvienės palankumą puolėjas susigrąžino, kai vestuves atšventė Milene gimtajame San Paule 1999 metais. Netrukus po šventės porai Milane gimė sūnus Ronaldas. Pastarasis taip pat yra futbolininkas, buvo kviečiamas į Brazilijos aštuoniolikmečių rinktinę.

Laiminga žmona, sūnus – atrodo, laimė liejasi per kraštus, tačiau Ronaldo nesugebėjo mesti naktinio gyvenimo.

2001 metų rugsėjį „Inter“ atvyko į Rumuniją, kur turėjo žaisti UEFA taurės rungtynes. Ronaldo jau pirmą naktį suviliojo registratūroje dirbusią merginą, o kitą naktį praleido su vietine brazile.

„Jam nereikėjo įkalbinėti moterų. Jos pačios kabinosi jam ant kaklo“, – pastebėjo viena iš jo buvusių meilužių.

Jei tikėti gandais, net tekėti Ronaldo Milenę prašė lyg atsiprašydamas už skandalą. 1999 metais italų žurnalistai atkapstė futbolininko nuotrauką viename viešnamyje. Italų pokalbių laidoje „Il Processo“ pasirodžiusi mergina patvirtino, kad dažnai matydavo futbolininkus minėtame viešnamyje.

„Inter“ žaidėjai dažnai buvo pas mus. Ypač Vieri ir Ronaldo. Brazilas buvo labai dosnus ir merginos jį dievino“, – teigė ji. Milene, kurią ir taip erzino, kad Ronaldo nuolat nebūdavo namie, to neatleido – pora išsiskyrė 2002 metais.

Įsivėlė į skandalą su transvestitais

Toliau Ronaldo veikė pagal panašią schemą: susižavėdavo nauja moterimi, praleisdavo su ja pusmetį, per kurį kartais susilaukdavo ir vaiko. Kai imdavo nuobodžiauti, traukdavo į klubus, išprovokuodavo pavydą, ilgėjosi laisvės ir galiausiai išsiskirdavo.

Po Milene jis turėjo dar penkias oficialias drauges ir dvi žmonas. Visos jos daugiau ar mažiau panašios – blondinės ir top modeliai.

Ryškiausia iš jų veikiausiai buvo fotomodelis Raica Oliveira, sugebėjusi išradingai išlaikyti Ronaldo dėmesį, kasdien namie rengdama maudymosi kostiumėlių ir apatinių drabužių demonstracijas. Puolėjas kaifavo, tačiau vistiek ją paliko. Kaip jis be naujų moterų?

Ronaldo meiluže galėjo tapti bet kuri moteris. 2005 metais į Konfederacijų taurės turnyrą Tokijuje su Brazilijos rinktine atvykęs puolėjas restorane susipažino su padavėja, su kuria vėliau praleido naktį.

Istorija iškilo į viešumą, kai 2011 metais mergina padavė sportininką į teismą – reikalavo mokėti alimentus vaikui, kurį pradėjo brazilas. Po DNR testo paaiškėjo, kad vaikas išties yra nuo Ronaldo.

Brazilas ir toliau linksminosi. Madrido „Real“ klube jis su prezidentu Florentino Perezu turėjo tokį legendiniu tapusį trumpą pokalbį:

– Ronaldo, kodėl negali vakarais likti namie? Pažiūrėk į Figo (Luisas Figo – portugalų futbolininkas), jis sėdi namie su žmona.

– Prezidente, jei turėčiau tokią žmoną kaip Figo, aš taip pat niekur neičiau iš namų!

2007 metais į Milaną perėjo jaunas futbolininkas Alexandre'as Pato ir iš karto gavo vietą rūbinėje tarp Kaka ir Ronaldo.

„Iš vienos pusės buvo Kaka su savo religija ir kukliu gyvenimo būdu, o iš kitos viliojo Ronaldo su moterimis ir vakarėliais. Nežinojau, ką pasirinkti“, – prisimena A. Pato.

Kartą malonumų pomėgis sukėlė didelių problemų Ronaldo. 2008 metais iš vieno Rio naktinio klubo Ronaldo į viešbučio numerį atsivedė dvi prostitutes, kurios, kaip paaiškėjo, iš tikrųjų buvo transvestitai.

Kad laikytų liežuvį už dantų futbolininkas jiems siūlė po 300 dolerių, tačiau jie pareikalavo 40 tūkst. Visa ši istorija atsidūrė žiniasklaidoje.

Skandalas sudavė rimtą smūgį Ronaldo reputacijai. „Nike“ bendrovė, su kuria Ronaldo buvo pasirašęs sutartį iki gyvos galvos, rimtai svarstė nutraukti bet kokius ryšius su brazilu. O šalies ausinių gamintoja vis dėlto sutartį su futbolininku nutraukė.

Ronaldo pasilinksminimų vaisiai – ne tik daugybė moterų, bet ir keturi vaikai. Dėl to 2010 metais puolėjas ryžosi vazektomijai (vyrų sterilizacija) ir metė garsiąją frazę: „Uždarau vaikų gaminimo fabriką“.

Pastaruoju metu Ronaldo „susitupėjo“. Žiniasklaidoje daugiau nėra pikantiškų nuotraukų su naujomis moterimis. Jau dvejus metus jis susitikinėja su 24 metų modeliu Celina Locks.

Mergina lengvai rado bendrą kalbą su mylimojo vaikais, todėl jie dažnai keliauja kartu. Ronaldo „Instagram“ paskyroje – daug fotografijų su Celina ir vaikais pramogų parkuose.

Atrodo, Ronaldo pirmą kartą patenkintas kukliu šeimyniniu gyvenimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)