Komandoje neliks didelio būrio žaidėjų ir vyriausiojo trenerio Valdo Trakio. Jį pakeis duetas iš Rusijos – Aleksandras Ušakinas ir Artiomas Gorlovas. Abu strategai turi UEFA PRO licencijas.

Kalbėdamas apie klubo tikslus, „Palangos“ sporto direktorius Edgaras Barkus teigia, jog šiame sezone norisi pasirodyti solidžiau. Ne tik likti lygoje, bet ir patekti tarp 6, o gal ir 4 stipriausių komandų.

„Buvo dialogas su naujaisiais treneriais, taip pat klubo viduje. Norime suburti ambicingą ir jauną komandą, kuri norėtų laimėti. Tiesa, patyrusių „vilkų“ atsisakyti nežadame, nes jaunimas turi matyti teisingą pavyzdį“ – sako E. Barkus.

Šiuo metu „Palangos“ komanda treniruojasi Klaipėdoje. Pajūrio ekipoje – peržiūrų laikotarpis. Treniruočių aprangą peržiūrose vilki ne tik lietuviai, bet ir sportininkai iš Prancūzijos, Nyderlandų, Graikijos, Juodkalnijos.

Pirminiame pasirengimo sezonui etape, „Palangos“ komanda sužais dvejas kontrolines rungtynes, kuriose bus išbandomi nauji futbolininkai. Pirmasis išbandymas sausio 30-ąją Marijampolės ARVI manieže, prieš „Sūduvą“. Vasario 1 d. toje pačioje Marijampolėje laukia rungtynės su latvių „Jelgava“ ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)