Policija teigia neradusi jokių lėktuvo avarijos pėdsakų. Skrydžio metu iš Argentinos kilęs E, Sala „WhatsApp“ programėle šeimai išsiuntė garso žinutę, kurioje teigė esantis „labai išsigandęs“.

„Išnagrinėję visą mums prieinamą informaciją, taip pat žinodami, kokia gelbėjimosi įranga buvo (lėktuve), priėmėme sunkų sprendimą užbaigti paieškas“, – sakoma Gernsio policijos pranešime.

„Tikimybė išgyventi šiuo metu yra itin maža“, – pridūrė pareigūnai.

Policija nurodė informavusi E. Salos ir dingusio piloto D. Ibbotsono artimuosius.

Pareigūnai pridūrė, kad Lamanšo sąsiaurio salų, Jungtinės Karalystės ir Prancūzijos gelbėtojų grupės apieškojo apie 4,4 tūkst. kv. kilometrų plotą, ir pridūrė, kad „reikšminga dalis (šios teritorijos) buvo apieškota daugiau kaip vieną kartą“.

Iš Nanto miesto į Jungtinėje Karalystėje esantį Kardifo miestą skridęs lėktuvas dingo pirmadienį vakare. Neabejojama, kad lėktuvas krito, o skridęs futbolininkas, kaip ir antrasis lėktuve buvęs žmogus, pilotas Davidas Ibbotsonas, yra žuvę.

Paieškai vadovaujantis pareigūnas Johnas Fitzgeraldas teigė, kad net puikią fizinę formą turintis žmogus kone lediniame vandenyje negalėtų išgyventi ilgiau nei kelias valandas.

Lėktuvas, kuriuo skrido E. Sala, dingo pirmadienį vakare. Vienmotorio lėktuvo pilotas oro dispečerių paprašė skristi žemiau, o kiek vėliau jie prarado ryšį su orlaiviu. Jis iš radaro ekranų pradingo už 20 km į šiaurę nuo Gernsio salos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)