„Atletiškas, gerai judantis, gebantis greitai apsisukti ir, kaip vidurio gynėjui, gana greitas. Gerai žaidžiantis galva, o žaidimo „skaitymas“ – stipriausia jo žaidimo pusė. Siekėme, kad šioje pozicijoje žaistų tvirto charakterio futbolininkas ir mes tokį turime“, – savo naująjį komandos narį apibūdino A. Skarbalius.

„Žiūrint iš klubo pusės, futbolininko atvykimas taip pat labai svarbus. „Trakai“ visada ieško jaunų kompetentingų žaidėjų, su kuriais teisingai dirbdami galime kelti jų potencialą. Ričardas yra mąstantis žaidėjas, protingas už aikštės ribų ir, sudėję visus tuos dalykus, pamatėme, kad tai yra žaidėjas, kurio mums reikia ir kuriuo mes tikime“, – dėstė treneris.

Pirmuoju riterių naujoku tapęs R. Šveikauskas praėjusiame sezone atstovavo „Palangai“, kuriai padėjo išsaugoti vietą tarp pajėgiausių šalies komandų. Perėjimą į „Trakus“ gynėjas vertina kaip galimybę kilti į aukštesnį lygį.

„Treneris iš manęs tikisi nuoširdaus darbo treniruotėse ir rungtynėse, todėl stengsiuosi įrodyti, kad esu vertas žaisti šioje komandoje. Noriu tobulėti,noriu pasisemti daugiau patirties, noriu kelti savo meistriškumą.

Džiaugiuosi prisijungdamas prie komandos, kuri rodė didžiausią susidomėjimą manimi. Be to, mane patį imponuoja komandos žaidimo stilius, filosofija. Manau, kad komanda gali pajėgi nuveikti didelius darbus, o kaip bus – parodys sezonas“, – kalbėjo „Trakų“ naujokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją