Portugalas kaltinamas nuo 2011 iki 2014 metų, kuomet žaidė Ispanijos sostinės „Real“ klube, slėpęs mokesčius. Nuslėpta suma siekia beveik 15 mln. eurų.

Vienas geriausiai apmokamų pasaulio futbolininkų antradienio rytą pasirodė teisme su savo sužadėtine Georgina Rodriguez. Futbolininkas švytėjo gera nuotaika, mojo fotografams, pasirašė keliems gerbėjams.

Kaip praneša BBC, C. Ronaldo nubaustas 18,8 mln. eurų bauda bei 23 mėnesių lygtine laisvės atėmimo bausme – tokia bausmė su žaidėjo teisininkais buvo suderinta ir priimta iš anksto.

Pagal Ispanijos įstatymus, už nesmurtinius nusikaltimus skirtos iki dviejų metų laisvės atėmimo bausmės paprastai nebūna realios, tik lygtinės. Taigi C. Ronaldo kalėjimo kameros nepamatys.

Tiesa, C. Ronaldo advokatai reikalavo, kad futbolo žvaigždė galėtų į teismo rūmų kiemą įvažiuoti automobiliu, taip išvengiant viešumo. Tačiau tai nebuvo leista ir portugalui teko, kaip paprastam mirtingajam, į teismo rūmus žengti pro pagrindinį įėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)