E. Sala lengvuoju lėktuvu skrido į Kardifo miestą Jungtinėje Karalystėje (JK), kai lėktuvas pradingo iš radaro ekranų. Tuo metu orlaivis buvo už 20 km į šiaurę nuo Gernsio salos.

Naujienų agentūra AFP, remdamasi Prancūzijos policijos šaltiniais, skelbia, kad 28 metų amžiaus puolėjas buvo tame lėktuve.

Netoli Prancūzijos pakrantės esančios Gernsio salos policija skelbė, kad naktį valtys ir sraigtasparniai kelias valandas ieškojo lėktuvo, kuriuo skrido du žmonės, tačiau paieškos nebuvo sėkmingos.

Antradienio rytą britų ir prancūzų pakrančių apsaugos tarnybų sraigtasparniai prisijungė prie atnaujintų pastangų ieškoti lėktuvo, kuris, kaip manoma, sudužo.

Paiešką vykdantys pareigūnai pripažino, kad „nebesitiki rasti išgyvenusių“, turint omeny, kad lėktuvas be žinios dingo daugiau nei prieš pusę paros, skelbia independent.co.uk.

Lėktuvas skrido iš Nanto miesto į Kardifą.

Futbolininkas E. Sala vos prieš kelias dienas pasirašė sutartį su futbolo klubu „Cardiff City“.

Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiantis klubas už E. Sala „Nantes“ klubui sumokėjo rekordinę savo istorijoje – 17 mln. eurų transfero sumą.

Prieš palikdamas Nantą E. Sala savo „Instagram“ profilyje atsisveikino su buvusiais komandos draugais, įkeldamas bendrą nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)