„Arsenal“ futbolininkai namie 2:0 nugalėjo „Chelsea“ futbolininkus ir priartėjo prie jų turnyrinėje lentelėje. Penktoje vietoje žengiantys „kanonieriai“ nuo ketvirtą poziciją užimančių „aristokratų“ atsilieka 3 taškais.

Pergalę Unai Emery vadovaujamai komandai dovanojo prancūzai – 14-ąją minutę kamuolį į viršutinį dešinįjį vartų kampą siuntė Alexandre'as Lacazette'as, o 39-ąją minutę šeimininkų persvarą padvigubino Laurentas Koscielny.

„Arsenal“ pergalę apkartino Hectoro Bellerino trauma. Gynėjas susižeidė kelį ir negalėjo tęsti rungtynių. Spėjama, jog jam galėjo plyšti kryžminiai raiščiai.

Alexandre'as Lacazette'as

Kaip ir „Arsenal“, 44 taškus savo sąskaitoje jau turi šeštąją poziciją turnyrinėje lentelėje užimanti „Manchester United“ ekipa. Ji namuose Paulio Pogba ir Marcuso Rashfordo įvarčių dėka 2:1 nugalėjo „Brighton“ vienuolikę.

Lyderių poziciją išlaiko „Liverpool“ futbolininkai, kurie šeštadienį vos išnešė sveiką kailį rungtynėse su Londono „Crystal Palace“. Po pirmojo kėlinio atsilikinėję Jurgeno Kloppo auklėtiniai rezultatyviame mače išvargo pergalę 4:3.

34-ąją minutę svečius į priekį išvedė Androso Townsendo įvartis, bet iškart po pertraukos rezultatą lygino Mohamedas Salah, o 53-ąją minutę jį persvėrė Roberto Firmino. Tiesa, 65-ąją minutę rezultatas vėl buvo lygus – pasižymėjo Jamesas Tomkinsas (2:2).

„Liverpool“ vėl išsiveržė į priekį 75-ąją minutę, kai varžovų vartininką antrą kartą nuginklavo M. Salah. Netrukus šeimininkai liko dešimtyje, nes už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvytas Jamesas Milneris.

Mažumoje likę „raudonieji“ ne tik atsilaikė, bet ir pelnė dar vieną įvartį – per pridėtą laiką tiksliai smūgiavo Sadio Mane. Paskutinėmis susitikimo akimirkomis „Crystal Palace“ atsilikimą dar sušvelnino Maxo Meyerio įvartis.

Dar vienas septynių įvarčių trileris įvyko Vulverhamptone, kur vietos „Wolves“ 4:3 dramatiškai palaužė „Leicester City“. Šeimininkams pergalę dovanojo tris įvarčius pelnęs Diogo Jota, pergalingą trečiąjį įmušęs per pridėtą laiką.

Kiti rezultatai:

„AFC Bournemouth“ 2 – 0 „West Ham United“

„Newcastle United“ 3 – 0 „Cardiff City“

„Southampton“ 2 – 1 „Everton“

„Watford“ 0 – 0 „Burnley“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)