Jis 1996 m. kartu su kolegomis Martynu Starkumi, Linu Kunigėliu ir Giedriumi Klimkevičiumi įkūrė futbolo klubą „Prelegentai“, o futbolo aikštėje sutiko ir savo 50 metų jubiliejų. Tądien „Prelegentai“ žaidė draugiškas rungtynes su žurnalistų rinktine „Press‘as“, o įvartį pelnė ir pats jubiliatas.

V. Radzevičius sako, kad šiuo metu, palyginus su ankstesniais laikais, yra nutolęs nuo futbolo, tačiau pamatęs „2018 m. Lietuvos futbolo geriausieji“ rinkimus nepraleido progos atiduoti savo balso.

Keliautojas geriausių pasaulio žaidėjų gretose mato ne tik savo palaikomo „Liverpool“ klubo futbolininkus, tačiau ir save, o Lietuvoje laurus atidavė nacionalinės komandos vartų sargui.

„Manau, kad geriausias pasaulyje yra Mohamedas Salah, antroje vietoje galėtų būti Sadio Mane, o trečioje - Roberto Firminho“, - šyptelėjo V. Radzevičius. - O jeigu kalbėtume apie geriausią Lietuvos 2018 m. futbolininką, sakyčiau, kad tai turėtų būti vartininkas Ernestas Šetkus. Jam daugiausiai kliuvo... ir tai galėtų būti kaip paguodos prizas. Kiti žmonės, kuriuos galima būtų pažymėti yra Arvydas Novikovas ir Fiodoras Černychas. Bet aš pirmą vietą skiriu E. Šetkui.“

Televizijos laidų vedėjas kalbėdamas apie geriausią metų A lygos žaidėją pirštu dūrė į 36-erių metų gynėją.

„Kai dar matai „Sūduvos“ komandoje žaidžiantį Algį Jankauską, kuris dar patenka ir į Lietuvos rinktinę, supranti, kad stabilumas yra meistriškumo požymis, ir savo balsą skiriu jam“, - sakė V. Radzevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)