Tai buvo pirmoji galimybė šiais metais išvysti žalgiriečius rungtyniaujančius. Po savaitės treniruočių Valdo Urbono auklėtiniai su jaunimo rinktine sužaidė du kėlinius po 30 minučių.

Jau trečiąją minutę „Žalgiris“ išsiveržė į priekį, kai po Tomašo Šimkovičiaus perdavimo vienas prieš vartininką atsidūręs Timuras Pukhovas savąjį šansą išnaudojo (1:0). Šis futbolininkas iš Rusijos dalyvauja ekipos peržiūroje.

Žaidimas pirmajame kėlinyje ir toliau vyko praktiškai į vienus vartus. Sužaidus devynias minutes baudos aikštelėje buvo nugriautas naujokas Tomislavas Kišas, kuris pats šaltakraujiškai ir realizavo skirtą baudinį (2:0).

Trečiąjį įvartį „Žalgiris“ įmušė pačioje kėlinio pabaigoje, kai fantastiškai baudos smūgį atlikęs T. Šimkovičius jaunajam varžovų vartininkui nepaliko jokių šansų (3:0).

Per pertrauką V. Urbonas pakeitė visą 11-uką ir savo šansą gavo jaunimas. Taip pat ekipoje debiutavo sutartį jau pasirašęs vidurio gynėjas Mevlanas Adili.

Ir antrajame kėlinyje arčiau įvarčio buvo žalgiriečiai, tačiau rezultatas nepakito – 3:0. Kitas rungtynes V. Urbono auklėtiniai žais šeštadienį 16 val. „Sportimoje“ su FA „Šiauliais“.

„Žalgirio“ startinė sudėtis: A. Mickevičius, D. Slijngardas, G. Freidgeimas, M. Tomičius, R. Baravykas, V. Filipovas, D. Šimkus, T. Šimkovičius, S. Mikoliūnas, T. Kišas, T. Pukhovas.

Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė: D. Komža, G. Ralys, M. Adili, S. Olberkis, D. Raudonius, M. Medelinskas, A. Ankudinovas, E. Romanovas, S. Urbys, S. Vasiljevas, O. Čipkus, R. Ratkevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)