Madrido „Real“ svečiuose 0:1 nusileido „Leganes“ ekipai, tačiau į ketvirtfinalį pateko dėl pirmose rungtynėse namuose pasiektos solidžios pergalės 3:0.

30 min. šeimininkus į priekį išvedė Marinas Braithwaite'as, tačiau jie nusileido bendru rezultatu 1:3.

„Real“ gretose dėl traumų negalėjo padėti Karimas Benzema ir Garethas Bale'as, poilsis buvo suteiktas Luka Modričiui ir Sergio Ramosui.

Madrido „Atletico“ namuose priėmė „Girona“ futbolininkus. Įvarčių gausa pažymėmate mače pelnyti 6 įvarčiai, mačas baigėsi 3:3, tačiau į kitą etapą žengė Katalonijos klubas, kuriam kelią į ketvirtfinalį atvėrė svečiuose pelnyti įvarčiai. Pirmasis mačas „Girona“ namų stadione taip pat baigėsi taikiai – 1:1.

Permainingame mače į priekį pirmieji išsiveržė šeimininkai, 12 min. pasižymėjo Nikola Kaliničius.

Pirmojo kėlinio pabaigoje ir antrame kėlinyje Valery Fernandezo (37 min.) bei Cristhiano Stuani (59 min.) įvarčiai leido „Girona“ ekipai pirmauti 2:1.

Tačiau „Atletico“ buvo arti išsigelbėjimo: 66 min. Angelas Correa išlygino rezultatą, o 84 min. Antoine Griezmannas išvedė sostinės komandą į priekį 3:2.

Tai dar nebuvo pabaiga: 88 min. lemiamą įvartį pelnė „Girona“ puolėjas Seydou Doumbia, kuris leido svečiams išplėšti kelialapį į kitą etapą.

Aštuntfinalio „Copa del Rey“ atsakomųjų rungtynių rezultatai (paryškinta ekipa pateko į kitą etapą):

Madrido „Atletico“ – „Girona“ 3:3

„Leganes“ – Madrido „Real“ 1:0

„Sevilla“ – Bilbao „Athetic“ 0:1

„Valencia“ – „Gijon“ 3:0

„Valladolid“ – „Getafe“ 1:1

Ketvirtadienį vakare bus sužaistos dar trejos likusios aštuntfinalio rungtynės, po kurių paaiškės visos ketvirtfinalio dalyvės.

Ketvirtadienio rungtynės:

19:30 val. „Real Sociedad“ – „Betis“

20:30 val. „Espanyol“ – „Villarreal“

21:30 val. „Barcelona“ – „Levante“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją