Metų pradžioje prieš „Manchester City“ klubui pralaimėjusi ir FA taurėje „Watford“ ekipai nusileidusi „Liverpool“ komanda šeštadienį grįžo į pergalių kelią svečiuose 1:0 nugalėdama „Brighton“.

Bent kuriam laikui septynių taškų atotrūkį nuo artimiausių persekiotojų „Man City“ susigrąžinę Jurgeno Kloppo auklėtiniai triumfavo 50-ąją minutę Mohamedo Salah uždirbto ir jo paties realizuoto 11 metrų baudinio dėka.

Svečiai turėjo ir gerokai daugiau šansų pasižymėti, tačiau jų paversti įvarčiais nepavyko.


Į pergalių kelią sugrįžo ir Londono „Chelsea“ ekipa, kuri lygos taurės turnyre nusileido Londono „Totthenham“, o „Premier“ lygoje metus pradėjo lygiosiomis su „Southampton“. „Mėlynieji“ šįkart 2:1 nukovė „Newcastle“.

Namuose rungtyniavę Maurizio Sarri auklėtiniai laimėjo Pedro ir Williano tikslių smūgių dėka. Svečiams įvartį pelnė gynėjas Ciaranas Clarkas.

Kitose šeštadienio rungtynėse įspūdingai savo sugrįžimą į „Premier“ lygą pažymėjo Samiras Nasri. Po vienerių metų diskvalifikacijos sutartį su Londono „West Ham“ sudaręs prancūzas nugalėjo savo buvusį klubą.

Dėl draudžiamų preparatų vartojimo baustas S. Nasri 48-ąją minutę atliko rezultatyvų perdavimą devyniolikmečiui Declanui Rice'ui, o jo pelnytas vienintelis įvartis leido „plaktukams“ namie 1:0 patiesti „Arsenal“ vienuolikę.

Užtikrintai viso susitikimo metu besigynę šeimininkai neleido „Arsenal“ futbolininkams kurti prie savo vartų pavojingų progų, todėl buvęs „kanonierių“ vartininkas Lukašas Fabianski džiaugėsi išsaugojęs vartus „sausus“.

Kiti rezultatai:

„Burnley“ 2 – 1 „Fulham“

„Cardiff City“ 0 – 0 „Huddersfield Town“

„Crystal Palace“ 1 – 2 „Watford“

„Leicester City“ 1 – 2 „Southampton“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)