22 metus A. Wengeras vadovavo „Arsenal“ komandai, o visai neseniai jį siejo ir su Kataro finansuojamu „Paris St. Germain“ klubu.

Prancūzas neatmeta galimybės tęsti karjerą ir einant rinktinės trenerio pareigas.

2022 metų pasaulio futbolo čempionate A. Wengerui bus jau 73 metai. Jis tvirtino, kad šiuo metu laukia gero projekto – tik tuomet vėl sėstų į trenerio kėdę.

Prancūzas neabejojo, kad net ir jausdamas didelį spaudimą Kataras surengs puikų planetos čempionatą, o jam būtų įdomu ten sudalyvauti.

Leidinys tvirtina, kad „Monaco“ strategas Leonardo Jardimas ir buvęs Madrido „Real“ treneris Zinedine'as Zidane'as jau atmetė Kataro pasiūlymą treniruoti šios šalies rinktinę.

Šiuo metu prie nacionalinės ekipos vairo nuo 2017 metų stovi ispanas Felixas Sanchezas Basas.

Tai bus pirmasis pasaulio futbolo čempionatas, rengiamas arabų šalyje, kur daugumą sudaro musulmonai. Taip pat tai bus paskutinis turnyras, kur dalyvaus 32 rinktinės – nuo 2026 metų planetos pirmenybių dalyvių skaičius išaugs iki 48.

2022 metų pasaulio futbolo čempionatas prasidės lapkričio 21 dieną ir baigsis gruodžio 18-ąją, per kurią Kataras švenčia Nacionalinę šalies dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)