Jurgeno Kloppo vadovaujama ekipa pirma turėjo puikią progą pasižymėti: 19 min. Sadio Mane sukirto į virpstą, o kamuolį išmušdamas „Man City“ gynėjas pataikė į vartininką. Kamuolys skriejo į vartus ir atrodė, kad netrukus kirs liniją.

Tiesą sakant, didžioji kamuolio dalis jau buvo už vartų, tačiau paskutinę akimirką kamuolį išmušė „Man City“ vidurio gynėjas Johnas Stonesas. Vėliau lyga „Twitter'yje“ pranešė, kad iki įvarčio „Liverpool“ ekipai trūko vos 1,2 cm.

Prieš pat kėlinio pabaigą 40 min. Sergio Aguero iš labai aštraus kampo stipriu smūgiu nukreipė kamuolį į vartų tinklą, neišgelbėjo vartininkas Alissonas.

Po pertraukos 64 min. labai graži „Liverpool“ kombinacija baigėsi
Roberto Firmino įvarčiu galva – 1:1.

„Man City“ turėjo savo atsaką antrame kėlinyje – 72 min. Leroy Sane preciziškai tiksliu smūgiu nuo virpsto kamuolį nukreipė į vartus ir „miestiečiai“ antrąkart išsiveržė į priekį – 2:1.

Rungtynių pabaigoje „Liverpool“ užspaudė varžovus prie jų vartų, o „Man City“ per paskutines minutes aklai atsimušinėjo.

Svečiams nepavyko išlyginti rezultato ir „Liverpool“ patyrė pirmą nesėkmę šiame sezone.

Čempionato lyderių sąskaitoje – 54 taškai, o pergalę iškovojusi ir antrą vietą užimanti „Man City“ deficitą sumažino iki 4-ių taškų (50 t.).

Rezultatas

„Man City“ 2 – 1 „Liverpool“

40 min. [1:0] Sergio Aguero

64 min. [1:1] Robetro Firmino

72 min. [2:1] Leroy Sane

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)