Iš portugalo Jose Mourinho Mančesterio komandos vairą perėmęs O. G. Solskjaeras bent jau kol kas gali maudytis šlovės spinduliuose.

Norvego debiutas prie „Man United“ vairo Anglijos čempionate kol kas yra tobulas – ketvirta „raudonųjų velnių“ auka iš eilės tapo „Newcastle United“ komanda.

Ją „Manchester United“ įveikė išvykoje – 2:0 (0:0).

Abu įvarčiai krito po pertraukos. 64 min. po šeimininkų vartininko klaidos pasižymėjo aikštėje vos pasirodęs Romelu Lukaku, o 80 min. pranašumą įtvirtino Marcusas Rashfordas.

Mančesterio komanda su 38 taškais po 21 rungtynių turnyro lentelėje yra 6-ta, bet ji pamažu pradeda alsuoti į nugarą taškus barstantiems aukščiau esantiems varžovams.

Štai Londono „Chelsea“ trečiadienio vakarą ir vėl nepradžiugino savo gerbėjų – namie 0:0 sužaidė su „Southampton“.

„Chelsea“ sąskaitoje yra 44 taškai, turnyro lentelėje Londono ekipa užima 4-ąją vietą.

Pirmauja „Liverpool“ vienuolikė, turinti 54 taškus po 20 rungtynių.

O. G. Solskjaeras tapo vos antruoju treneriu „Manchester United“ istorijoje, kuriam pavyko laimėti ketverias debiutines rungtynes Anglijos čempionate. Dar 1946-aisiais tai padarė legendinis Mattas Busby.

Kiti rezultatai:

„Bournemouth“ 3 – 3 „Watford“

„Huddersfield“ 1 – 2„Burnley“

„West Ham United“ 2 – 2 „Brighton“

„Wolverhampton“0 – 2 „Crystal Palace“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)