„Tottenham Hotspur“ svečiuose 3:0 (3:0) pranoko „Cardiff“ ekipą ir laikinai, o gal ir ne (viskas priklausys nuo ketvirtadienį vyksiančio „Manchester City“ ir „Liverpool“ mačo rezultato), susigrąžino antrą vietą turnyro lentelėje.

„Tottenham“ futbolininkai visus reikalus išsprendė per mažiau nei pusvalandį, po kurio jau pimavo 3:0. Po įvartį jiems pelnė Harry Kane'as (3 min.), Christianas Eriksenas (12 min.) ir Heungas-Min Sonas (26 min.).

Kitam Londono atstovui „Arsenal“ taip pat neiškilo jokių sunkumų: Unai Emery auklėtiniai atsitiesė po antausio 1:5 nuo „Liverpool“ klubo, namuose 4:1 (1:0) sutriuškino „Fulham“ ekipą ir su 41 tašku yra penkti.

Šeimininkų gretose po kartą pasižymėjo Granitas Xhaka (25 min.), Alexandre'as Lacazette'as (55 min.), Aaronas Ramsey (79 min.) ir Pierre'as-Emerickas Aubameyangas (83 min.).

Tuo metu „Leicester City“ komanda išvykoje po Jamie Vardy įvarčio 58 min. 1:0 (1:0) įveikė Liverpulio „Everton“ ir su 31 taškų čempionate užima septintą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją