Tarsi nebūtų užtekę pažeminimo aikštėje, J. Mourinho už jos ribų sulaukė žiniasklaidos atstovų klausimo, kuris akivaizdžiai portugalą sunervino.

Paklaustas, ar jis vis dar jaučia, kad visa komanda atiduoda visas jėgas ir žaidžia pagal jo planą, „Manchester United“ strategas rėžė: „Ką tai reiškia? Manote, kad žaidėjai „simuliuoja“? Tikiu, kad jie yra sąžiningi. Futbolininkas turi visuomet atiduoti visas jėgas kiekvieną dieną, kiekvieną minutę, nesvarbu, kas yra treneris. Kalba eina apie klubą ir fanus. Manau, kad aikštėje buvę žaidėjai atidavė visas jėgas“.

Vis dėlto netrukus portugalas pripažino, kad su Liverpulio komanda žaidimas nesiklijavo. „Negalėjome spėti su fantastiniu „Liverpool“ žaidimo tempu ir spaudimu. Varžovai įrodė, kad yra stipresnė komanda, – kalbėjo jis. – Tačiau reikia pabrėžti, kad žaidimą kontroliavome, o antras ir trečias „Liverpool“ įvarčiai – tai sėkmė“.

Įdomu, kad ant atsarginių žaidėjų suolo sekmadienio rungtynėse sėdėjo pasaulio čempionas Paulis Pogba. Neišnaudotas futbolininkas su nusivylimu stebėjo, kaip po keitimo aikštėje pasirodęs Xherdanas Shaqiri dviem įvarčiais nulėmė „Liverpool“ pergalę.

Kaip vėliau aiškino J. Mourinho, jis net neketino leisti beveik 100 mln. eurų kainuojančio prancūzo į starto vienuoliktuką.

„Neleidau jo, nes buvau patenkintas Nemanjos Matičiaus, Lindardo ir Andero Herreros žaidimu“, – aiškino jis.

Treneris buvo patenkintas ir Romelu Lukaku, nors belgas neatliko nė vieno smūgio ir kamuolį lietė vos 20 kartų. Apskritai šį sezoną jis per 22 rungtynes pelnė tik 6 įvarčius.

„Manau, jis pasirodė visai neblogai. Jis kietai kovojo, gerai kovojo“, – tęsė „Manchester United“ strategas. – Jis kėlė daugiau problemų šįkart nei praėjusį sezoną, kai sužaidėme lygiosiomis 0:0. Kartais jo pirmas prisilietimas nebūna geriausias ir jis praranda kamuolį, tačiau šiandien to nebuvo. Manau, kad jis toliau tobulėja.

29 įvarčiai į „raudonųjų velnių“ vartus po 17 rungtynių palieka abejonių, ar išties, kaip mėgina sakyti J. Mourinho, visas yra gerai. Praėjusį sezoną tokiu pačiu metu jų buvo 11. Anglijos vicečempionas dabar rikiuojasi šeštoje „Premier“ lygos vietoje, nuo pozicijos, užtikrinančios kelialapį į Čempionų lygą, juos skiria 11 taškų

Paklaustas, kaip galėtų padėti surasti kelią į pergales, J. Mourinho vėl susinervino: „Ką jūs turite galvoje? Kad taptume čempionais? To nebus. Dar galime užimti ketvirtą vietą. Lengva nebus, tačiau tikrai būsime tarp šešių geriausių komandų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)