Pergalę namie iškovojo bei į pirmąją turnyrinės lentelės vietą sugrįžo „Manchester City“ ekipa, kuri svečius iš Mersisaido įveikė 3-1.

22-ąją ir 50-ąją minutėmis įvarčius mušė Gabrielis Jesusas, 65-ąją minutę rezultatą švelnino Dominicas Calvertas-Lewinas, bet šeimininkų pergalę jau po keturių minučių įtvirtino Raheemas Sterlingas.

„Miestiečių“ pergalę pažymėjo ir ilgai lauktas sugrįžimas. Rungtynių pabaigoje po keitimo aikštėje pasirodė komandos lyderis Kevinas De Bruyne, dėl traumų šį sezoną sužaidęs tik tris mačus.

Pepo Guardiolos kariauna su 44 taškais vėl atsidūrė pirmoje vietoje, iš kurios išstūmė 42 taškus turinčią „Liverpool“ ekipą. Pastaroji sekmadienį principinėje akistatoje surems ginklus su „Manchester United“.

Kitose rungtynėse lyderių toli į priekį nepaleidžianti Londono „Tottenham“ ekipa namuose 1-0 dramatiškai palaužė „Burnley“ vienuolikę.

Pergalingą įvartį per pridėtą laiką įmušė be priežiūros baudos aikštelėje paliktas Christianas Eriksenas.

Mauricio Pochettino auklėtiniai lieka trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje su 39 taškais.

Kiti šeštadienio rezultatai:

„Crystal Palace“ 1 – 0 „Leicester City“

„Huddersfield Town“ 0 – 1 „Newcastle United“

„Watford“ 3 – 2 „Cardiff City“

„Wolverhampton Wanderers“ 2 – 0 „AFC Bournemouth“

„Fulham“ 0 – 2 „West Ham United“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją