Kelialapį į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas iš anksto užsitikrinę šeimininkai rungtynes pradėjo ant atsarginių suolo palikę dalį savo žvaigždžių: Luką Modričių, Toni Kroosą, Raphaelį Varane'ą, Garethą Bale'ą.

Nepaisant to, „Real“ iš pradžių turėjo ryškią persvarą ir kūrė pavojingas progas. Pirmame kėlinyje CSKA gelbėjo tiek vartininkas Igoris Akinfejevas, tiek vartų konstrukcija.

Nesnaudė ir „raudonarmiečiai“, kurie 37-ą min. užklupo varžovus kontrataka. Jos smaigalyje atsidūręs puolėjas Fiodoras Čalovas technišku smūgiu nuginklavo Thibaut Courtois.

Vos po 6 min. dar vienas greitas antpuolis baigėsi Georgijaus Šenikovo įvarčiu, pasiektu pakartotiniu smūgiu.

Po pertraukos „Real“ triuškinimą pradėjo svečių legionierius iš Islandijos Arnoras Sigurdssonas.

Įdomu, jog spalį Maskvoje CSKA taip pat parklupdė karališkąjį klubą, laimėjęs 1:0.

Vis dėlto rusų pastangas niekais pavertė kukli Pilzeno „Viktoria“ komanda. Čekai trečiadienį namuose 2:1 įveikė „Roma“ (Italija), kuri taip pat jau buvo rami dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

„Real“ išlaikė pirmą vietą G grupėje, „Roma“ finišavo antra, o trečią poziciją bei kelialapį į Europos lygą pelnė Pilzeno klubas, dėl geresnių tarpusavio rungtynių rezultatų aplenkęs tiek pat taškų surinkusį CSKA.

G grupė

Madrido „Real“ 0 – 3 Maskvos CSKA

37' [0 – 1] F. Čalovas
43' [0 – 2] G. Šenikovas
73' [0 – 3] A. Sigurdssonas

„Viktoria Plzen“ 2 – 1 „Roma“

62' [1 – 0] J. Kovarikas
68' [1 – 1] C. Underis
72' [2 – 1] T. Chory

Lentelė
(rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai už, įvarčiai prieš, įvarčių skirtumas, taškai)


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)