Antradienį atlikti tyrimai patvirtino, jog Brazilijos rinktinės puolėjui trūko dešiniojo kelio kryžminiai raiščiai. Klubo medicininis personalas teigė, jog šią savaitę 25-erių puolėjui bus atlikta operacija, po kurios reabilitacijos laikotarpis bus šeši mėnesiai, o ne keturi, kaip buvo manyta anksčiau.

R.Oliveira, kuris, praėjusiame sezone pelnęs 22 įvarčius, buvo rezultatyviausias "Betis" žaidėjas, traumą patyrė lapkričio pradžioje vykusioje dvikovoje prieš Londono "Chelsea", kurią namie žaidęs Sevilijos klubas netikėtai laimėjo 1:0.

Viename rungtynių epizode brazilą kovojant dėl kamuolio pargriovė Portugalijos rinktinės gynėjas Ricardo Carvalho. Po šio epizodo žaidėjas iš aikštės buvo išneštas neštuvais. Verta paminėti, jog teisėjas tame epizode pražangos portugalui nefiksavo.

R.Oliveira buvo Brazilijos rinktinės, kuri 2004 metais laimėjo "Copa America" taurę, o 2005 - Konfederacijų taurę, narys.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją