„Anfield“ stadione drama vystėsi iki paskutinės ir J. Kloppas žinojo, kad viskas gali baigtis prastai. Tačiau Mo Salah įvartis ir vartininko Alissono Beckerio atremtas varžovų šimtaprocentinis įvartis lėmė „Liverpool“ triumfą.

„Nė vienos sekundės nebuvau tikras, kad mes prasibrovėme į aštuntfinalį. Prieš rungtynes puikiai žinojau – galima iškristi iš Čempionų lygos, – kalbėjo J. Kloppas. – Mo įvartis buvo tikra beprotybė, o Alissono atremtas smūgis – tokio epizodo dar nemačiau.“

Triumfuodamas vokietis pasibaigus rungtynėms apsikabino savo vadovaujamos ekipos vartininką.

„Šios rungtynės buvo nuostabi aistringo futbolo reklama. Beprotybė. Nežinau, ar koks treneris labiau didžiavosi savo komanda nei aš šiuo metu“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „raudonųjų“ strategas.

Jis išreiškė užuojautą kolegai Carlo Ancelotti, kurio auklėtiniai su 9 taškais buvo priversti tenkintis tik trečią vieta ir kelialapiu žemyn į Europos lygą.

Praėjusį sezoną „Liverpool“ UEFA Čempionų lygoje pasiekė finalą, kur nusileido trečią titulą iš eilės laimėjusiems Madrido „Real“ futbolininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)