C. Ronaldo ir L. Messi vardai beveik dešimtmetį reprezentavo Ispanijos A lygą, tačiau praėjusią vasarą portugalas nusprendė palikti Madrido „Real“ ir prisidėti prie italų daugkartinio čempiono „Juventus“.

Argentinietis tęsia savo karjerą vilkėdamas katalonų klubo aprangą.

C. Ronaldo per 15 italų „Serie A“ rungtynių pelnė jau 10 įvarčių ir viliasi, kad L. Messi vieną dieną prisidės prie jo Italijoje.

„Manau, kad L. Messi manęs ilgisi. Žaidžiau Anglijoje, Ispanijoje, Italijoje, Portugalijoje ir už savo nacionalinę rinktinę, o jis vis dar Ispanijoje, – „Gazzetta dello Sport“ sakė C. Ronaldo. – Galbūt jam manęs trūksta? Man gyvenimas yra iššūkis.

Man tai patinka ir mėgstu žmones daryti laimingus. Norėčiau, kad jis vieną dieną atvyktų į Italiją. Tikiuosi, jis priims iššūkį, kaip ir aš, tačiau jei jis laimingas ten, gerbsiu jo sprendimą likti. Jis fantastiškas žaidėjas ir geras vyrukas, o čia nieko man netrūksta. Tai naujasis mano gyvenimas ir aš esu laimingas“.

Manau, kad nusipelnau Auksinio kamuolio kiekvienais metais. Tačiau jei jo nelaimiu, tai nereiškia, kad pasaulis sugriuvo. Aikštėje padariau viską, kad laimėčiau, skaičiai nemeluoja.
Cristiano Ronaldo

C. Ronaldo ir L. Messi kartu pasidalijo 10 „Ballon d'Or“ apdovanojimų, kol šiais metais šią seriją nutraukė kroatas Luka Modričius.

L. Messi pernai pasirašė naują sutartį su „Barca“, tai jį padarė vienu geriausiai apmokamų žaidėjų pasaulyje.

C. Ronaldo ketverių metų sutartis su „Juve“ siekia 100 mln. eurų. Panašu, kad jo vedamas Turino klubas nesunkiai iškovos 8-ą iš eilės Italijos čempionų titulą.

Daug didesnis dėmesys skiriamas UEFA Čempionų lygos pagrindinio trofėjaus medžioklei ir C. Ronaldo neabejoja, kad jis su komandos draugais gali jį laimėti.

„Galiu pasakyti, kad tai geriausia komanda, kurios dalimi esu buvęs, – teigė portugalas „Gazzetta dello Sport“. – Čia esame komanda. Kai kurie žaidėjai kituose klubuose jaučiasi svarbesni už kitus, o čia visi irkluoja vieną valtį.

Esame kuklūs ir norime laimėti. Jei Dybala ar Mandžukičius nepelno įvarčių, vistiek matai juos laimingus ir besišypsančius. Man tai atrodo nuostabu, skirtumą galima pajusti“.

Un’altra grande vittoria! Tutti uniti #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 27, 2018 at 4:17pm PST

C. Ronaldo taip pat neslėpė nusivylimo, kad šiais metais pralaimėjo visus didžiausius futbolo apdovanojimus kroatui L. Modričiui.

„Žinoma, kad esu nusivylęs, tačiau gyvenimas nestoja, dirbsiu sunkiai toliau. Sveikinu L. Modričių, jis nusipelnė prizo, tačiau pasimatysime kitais metais. Darysiu viską, kad vėl susigrąžinčiau geriausiojo apdovanojimą.

Manau, kad nusipelnau Auksinio kamuolio kiekvienais metais. Tačiau jei jo nelaimiu, tai nereiškia, kad pasaulis sugriuvo. Aikštėje padariau viską, kad laimėčiau, skaičiai nemeluoja. Nesu mažiau laimingas, jei neturiu dar vieno „Ballon d'Or“ apdovanojimo. Turiu nuostabius draugus ir šeimą, žaidžiu viename geriausių klubų. Ar jūs galvojate, kad grįšiu namo ir pradėsiu verkti?“ – klausė „Juvnetus“ puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)