Visas rungtynes Mančesteryje šveicarų „Young Boys“ futbolininkai sugebėjo išsaugoti vartus tuščius. Tačiau per teisėjo pridėtą minutę M. Fellaini atnešė visiems „Manchester United“ gerbėjams ir ypač treneriui J. Mourinho palengvėjimą.

Pastarasis išliejo emocijas nuspirdamas vieną dėklą su vandeniu, o kitą pakėlęs į viršų iš visos jėgos šveitė žemėn.

Kitose H grupės rungtynėse Turino „Juventus“ laimėjo po fantastiško Cristiano Ronaldo perdavimo ir Mario Mandžukičiaus įvarčio 1:0 prieš „Valencia“.

Jei „Manchester United“ ir „Young Boys“ rungtynės antradienį būtų pasibaigusios lygiosiomis, paskutinėse grupės rungtynėse „Valencia“ tarpusavio dvikovoje būtų turėjusi galimybę išstumti „raudonuosius velnius“ iš antrosios vietos ir eliminuoti juos iš turnyro.

Įdomu, kad tai buvo pirmasis „Manchester United“ įvartis šį sezoną savo aikštėje.

„Svarbiausia, kad užsitikrinome vietą kitame Čempionų lygos etape, o kai kuriems mano gerbėjams ir tiems, kurie mėgsta statistiką priminsiu, kad per 14 sezonų Čempionų lygoje mano treniruojamos komandos 14 kartų pateko į kitą etapą iš grupių varžybų. O tą sezoną, kai nebuvau Čempionų lygoje, laimėjau Europos lygą“, – sakė J. Mourinho po pergalės.

„Ši grupė labai sudėtinga ir prasibrauti tolyn kelia džiaugsmą. Komandos pasirodymas ir džiugina, ir nuvilia. Iššvaistėme pernelyg daug šansų, svarbių ir lemiamu momentu. Jei pelnai ankstyvą įvartį, rungtynės būna visiškai kitokios.

Jei to nėra, rizikuoja baigti pralaimėjimu arba lygiosiomis, – toliau kalbėjo strategas. – Davidas de Gea savo vartus išgelbėjo kartą, bet tai buvo fenomenalus veiksmas, atliktas geriausio pasaulio vartininko ir leidžiantis jo komandai laimėti“.

H grupės turnyro lentelė
(rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai už, įvarčiai prieš, įvarčių skirtumas, taškai)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)