Kaip praneša Anglijos žiniasklaida, 17-mečiu saugu labai rimtą susidomėjimą rodo „Manchester United“ ir „Liverpool“ klubai, pasirengę pervilioti futbolininką iš „Blackburn Rovers“.

Informuojama, kad į žaidėją krypsta ir kitų Anglijos futbolo milžinų – „Manchester City“, „Chelsea“, „Arsenal“ ir „Tottenham Hotspur“ skautų akys.

Šią vasarą į „Blacburn Rovers“ jaunimo komandą atvykęs tauragiškis greitai parodė savo sugebėjimus.

Įmušęs įvartį tapo geriausiu rungtynių žaidėju per „Blackburn Rovers“ ir „Manchester City“ U-18 komandų susitikimą (1:1), o lapkričio pradžios rungtynėse su „West Bromwich Albion“ lietuvis pelnė net du įvarčius ir prisidėjo prie pergalės 4:1.

Iš Nacionalinės futbolo akademijos talentingą žaidėją pasiskolinęs „Blackburn Rovers“ turi galimybę su juo pasirašyti ilgalaikę sutartį.

„Tačiau jeigu pasigirdo elitinės „Premier“ lygos klubų beldimas į duris, ir ši galimybė, ir norai gali reikšti nedaug“, – apie menkas „Blackburn Rovers“ galimybes išsaugoti V. Piliukaitį rašo „Express.co.uk“.

„Vilius yra vienas iš talentingiausių žaidėjų, kuriuos mus teko matyti per keletą pastarųjų metų. Buvo žinoma, kad jis talentingas, bet atvykus jo pademonstruotos galimybės pranoko absoliučiai visus lūkesčius. Todėl nėra nieko keisto, kad susidomėjimas talentingu futbolininku žaibiškai išaugo“, – cituojamas neįvardintas šaltinis „Blackburn Rovers“ klube.

„Rovers“ šiuo metu žaidžia antroje pagal pajėgumą Anglijoje „Championship“ lygoje.

„Jaučiuosi žengęs žingsniuką į priekį, įgavau papildomos motyvacijos dirbti toliau ir siekti tikslo. Dažnai gaudavau užuominų, kad turiu išvykti, todėl „Blackburn Rovers“ kvietimas man nebuvo staigmena, – po persikėlimo į Angliją kalbėjo Lietuvos futbolininkas. – Visada reikalauju iš savęs maksimumo, todėl atvykęs čia stengsiuosi parodyti viską ką moku geriausiai.“

Ir panašu, kad įdėtos pastangos ėmė duoti vaisių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)