Davido Silvos (12 min.), Sergio Aguero (48 min.) ir Ilkay'aus Gundogano (86 min.) įvarčiai neleido Jose Mourinho iš „Etihad“ stadiono išeiti taip, kaip jis tai padarė savaitės viduryje Turine – pridėjus ranką prie ausies.

58 min. Anthony Martialio realizuoto 11 metrų baudinio, kurį uždirbo Romelu Lukaku, buvo per mažai, kad „Man United“ iškovotų taškų ir nenusmuktų aštuntą vietą.

Josepo Guardiolos auklėtiniai dominavo aikštėje: kamuolį kontroliavo 65 proc. ir atliko 5 smūgius į vartus, kai jų varžovai tik vieną – ir tą iš 11 m baudinio.

Kitose rungtynėse FC „Liverpool“ namuose 2:0 (1:0) nugalėjo Londono „Fulham“, o štai tiek du Londono grandai barstė taškus: „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0) su Liverpulio „Everton“, o „Arsenal“ – 1:1 (0:1) su „Wolverhampton Wanderers“.

Turnyro lentelės viršuje – „Man City“ su 32 taškais. Antras – „Liverpool“ (30 tšk.), trečia – „Chelsea“ (28 tšk.), ketvirtas – „Tottenham“ (27 tšk.), penktas – „Arsenal“ (24 tšk.).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)