Sunku patikėti, tačiau patyręs teisėjas iš Vengrijos Victoras Kasssai, kuris vadovavo 2011 m. Čempionų lygos finalui, skyrė nebūtą baudinį į svečių vartus.

24 min. Raheemas Sterlingas buvo atitrūkęs geru metru nuo „Šachtar“ gynėjo Mykola Matvijenko, įsiveržęs į baudos aikštelę ruošėsi smūgiuoti, tačiau koja užkliuvo už vejos ir futbolininkas krito.

Turbūt pats futbolininkas nesitikėjo išgirsti teisėjo švilpuko, o šiam nuaidėjus prieš save manė išvysiąs geltoną kortelę už vaidybą, tačiau arbitras parodė į 11 m žymą.

Negalėdamas tuo patikėti Ukrainos ekipos gynėjas tik ironiškai šypsojosi.

Galbūt arbitras nematė gerai šio epizodo, tačiau kodėl tylėjo jo asistentas už galinės linijos?

Po mačo už šį epizodą atsiprašė ir pats R. Sterlingas.

„Nežinau, kas atsitiko, nejaučiau kontakto, tiesiog paleidau kamuolį ir pats griuvau. Atsiprašau už šį epizodą“, – kalbėjo „Man City“ žaidėjas.

Pepas Guardiola priparė, kad šioje situacijoje būtų pravertusi VAR peržiūra, kuri Čempionų lygoje nėra naudojama.

„Mes realizavome nebūtą 11 m baudinį. Nepatinka, kai tokiose situacijose pelnomas įvartis. Visi žinome VAR ir kas tai yra – ji padėtų teisėjams, nes jie tikrai nenori taip klysti. Būtų užtrukę vos 10 sekundžių to momento peržiūrai ir klaida būtų ištaisyta“, – kalbėjo P. Guardiola.

G. Jesusas tiksliai realizavo baudinį ir padvigubino rezultatą. Po šio epizodo „Man City“ atakos nesiliovė ir šeimininkai svečiams atseikėjo dar keturis, jau legalius įvarčius.

„Manchester City“ 6 – 0 Donecko „Šachtar“

13 min. [1:0] Davidas Silva
24 min. [2:0] Gabrielis Jesusas (11 m baudinys)
49 min. [3:0] Raheemas Sterlingas
72 min. [4:0] Gabrielis Jesusas (11 m baudinys)
84 min. [5:0] Riyad Mahrez
90 min. [6:0] Gabrielis Jesusas

F grupės rikiuotė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčių santykis, taškai):

1.Man City430112:39
2.Lyon41309:86
3.Hoffenheim40318:93
4.Šachtior40224:132

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)