Rugpjūčio pradžioje prie „Sūduvos“ prisijungęs D. Offenbacheris teigia, kad jau visiškai apsiprato komandoje.

„Jaučiuosi gerai. Man čia labai padeda tai, kad yra Mihretas Topčagičius ir Sandro Gotalas, su kuriais galime pasikalbėti vokiškai. Be to, Topa moka rusų kalbą, todėl gali išversti trenerio nurodymus, kai prireikia.

Pats kol kas nei lietuvių, nei rusų, nei Balkanų kalbų nepramokau, gal kitais metais“, – šypsojosi futbolininkas pastebėjus, kad tie patys M. Topčagičius ir S. Gotalas tarpusavyje dažnai kalba kroatų kalba.

Nuotaiką D. Offenbacheriui kelia ir faktas, kad „Sūduvos“ aistruoliai socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje pradėjo dažnai jį rinkti geriausiu rungtynių žaidėju. Spalio mėnesį taip atsitiko triskart.

„Turiu padėkoti už tuos balsus aistruoliams, – sakė saugas. – Per visas rungtynes aikštėje atiduodu viską, netaupau jėgų, stengiuosi demonstruoti gerą futbolą. Malonu, kad aistruoliai tai įvertina, tikrai džiaugiuosi.“

Trečiadienio rungtynės su „Atlantu“ D. Offenbacheriui bus ypatingos dar ir todėl, kad būtent Klaipėdoje 26 metų saugas spalio 4-ąją pelnė savo pirmąjį įvartį „Sūduvos“ ekipoje.

Vėliau futbolininkas dar pasižymėjo per rungtynes su „Kauno Žalgiriu“ ir Kauno „Stumbru“. Be to, austras Lietuvoje taip pat yra atlikęs du rezultatyvius perdavimus ir kartą buvo įspėtas.

„Gerai prisimenu rungtynes Klaipėdoje, nes tada įmušiau savo pirmąjį įvartį Lietuvoje. Tuomet laimėjome 5:2, bet dabar lengvų rungtynių tikrai nesitikime. Turėsime labai pasistengti, kad laimėtume. Jei kiekvienas žaidėjas aikštėje atiduos visą save, laimėsime.

Bet visi turime atlikti savo darbą gerai, kad po rungtynių galėtume švęsti, – kalbėjo D. Offenbacheris. – Pats jaučiuosi gerai, komanda – taip pat. Žinome, kad laukia svarbios rungtynės, nes galime tapti čempionais. Norime šį žingsnį žengti jau trečiadienį.“

Geriausia motyvacija neatsipalaiduoti „Sūduvos“ žaidėjams yra šeštadienio rungtynių Vilniuje tarp „Žalgirio“ ir „Atlanto“ rezultatas – 0:0. Būtent ši uostamiesčio komandos staigmena Marijampolės komandai suteikė galimybę jau trečiadienį užsitikrinti čempionų titulą.

„Tų rungtynių transliacijos nežiūrėjau, tik vėliau pamačiau rezultatą. Jis, be abejo, labai nustebino ir, aišku, pradžiugino, nes suteikė mums galimybė jau trečiadienį tapti čempionais. Vėliau mačiau rungtynių santrauką, „Žalgiris“ galėjo įmušti 5-6 įvarčius, bet jiems nepasisekė to padaryti. Tai buvo neįtikėtina“, – sakė D. Offenbacheris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją