Rungtynių pradžią Belgrado „Rajko Mitičiaus“ stadione papuošė ypatingas vietos sirgalių pasveikinimas savo komandai. Atsargiai įsibėgėjusioje dvikovoje pirmą realią progą pasižymėti turėjo Danielis Sturridge'as, 17-ą minutę iš 5 m nesugebėjęs pataikyti į vartus – kamuolys skriejo virš skersinio.

Netrukus „Liverpool“ gerbėjai jau su apgailestavimu galėjo prisiminti beveik šimtaprocentinę progą, nes aikštės šeimininkai pelnė pirmąjį mačo įvartį. 22-ą minutę po pakelto kampinio Milanas Pavkovas galva nukreipė kamuolį į Alissono Beckerio ginamus vartus.

7 min. prireikė „Crvena Zvezda“ komandai, kad skirtumą padvigubintų.

193 cm ūgio M. Pavkovas išmaudė tris svečių žaidėjus ir „iššovė“ tolimą smūgį į „Liverpool“ vartų kampą. A. Beckeris bejėgiškai skėstelėjo rankomis, J. Kloppas ironiškai šyptelėjo, o švieslentėje rezultatas tapo 2:0 Belgrado ekipos naudai.

Po pertraukos Marko Marino smūgiuotas kamuolys 46-ą min. atsitrenkė į baudos aikštelėje griuvusio Jameso Milnerio ranką, tačiau teisėjas Antonio Mateu Lahozas iš Ispanijos taisyklių pažeidimo neįžvelgė ir 11 m baudinio į „Liverpool“ vartus neskyrė.

59-ą minutę kovodamas prie savo vartų susmuko Filipas Stojkovičius. Skausmingą traumą gavęs Belgrado komandos gynėjas iš aikštės buvo išgabentas ant neštuvų, jį pakeitė Marko Gobeljičius.

Įpusėjus antrajam kėliniui Liverpulio komandos žvaigždė Mo Salahas privertė iš peties paplušėti varžovų vartininką, tačiau šis atrėmė visus pavojingus puolėjo smūgius.

Visi svečių bandymai įveikti „Crvena Zvezda“ ir jos vartininko Milano Borjano gynybą nuėjo perniek.

Prieš dvi savaites Liverpulyje J. Kloppo auklėtiniai namie įveikė „Crvena Zvezda“ futbolininkus 4:0.

Belgrado „Crvena Zvezda“ 2 – 0 „Liverpool“

22' [1 – 0] Milanas Pavkovas
29' [2 – 0] Milanas Pavkovas

A grupės autsaiderių dvikovoje „Monaco“ stratego Thierry Henry debiutas namų rungtynėse buvo itin nesėkmingas. Į nokautą aikštės šeimininkai buvo pasiųsti per 12 pirmojo kėlinio minučių.

Du Hanso Vanakeno ir Wesley įvarčiai nepaliko vilčių „Monaco“ futbolininkams. Dvikovos pabaigoje dar vieną įvartį pridėjo Briugės ekipos kapitonas Ruudas Vormeris.

Monako komanda išlieka A grupės dugne su trim pralaimėjimais ir lygiosiomis.

„Monaco“ 0 – 4 „Club Brugge“

13' [0 – 1] Hansas Vanakenas
17' [0 – 2] Hansas Vanakenas (11 m baudinys)
24' [0 – 3] Wesley
85' [0 – 4] Ruudas Vormeris

Kitame etape lapkričio 28 dieną „Liverpool“ žais išvykoje su Paryžiaus „Saint-Germain“, o „Crvena Zvezda“ – svečiuose su „Napoli“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)