Daugkartinis pasaulio ir olimpinis čempionas, planetos rekordininkas U. Boltas atsisveikino su Australija.

Kaip penktadienį oficialiai pranešė pats „Central Coast Mariners“ klubas, U. Boltas Australiją palieka nepavykus rasti komercinių projekto rėmėjų ir finansavimo futbolininku bandančio tapti sprinterio algai.

„Npaisant to, kad nesugebėjome rasti bendro sprendimo ir sudaryti sutarties, esame sužavėti, kad olimpinis sprinto čempionas mūsų komandoje praleido šiuos du mėnesius. Mums buvo didžiulė garbė dirbti kartu su Usainu ir stengtis padėti jam tapti profesionaliu futbolininku“, – teigė klubo savininkas Michaelas Charlesworthas.

Už suteiktą galimybę klubui dėkojo ir pats U. Boltas. Kur pakryps jo karjera, kol kas galima tik spėlioti.

Dar prieš pradėdamas treniruotis su australais, U. Boltas jau buvo spėjęs padirbėti su Dortmundo „Borussia“ futbolininkais, pasitreniruoti keliuose kituose ne tokiuose žinomuose klubuose.

Neseniai buvo skelbta, kad U. Boltą į savo gretas vilioja Maltos čempionas „Valetta“ klubas, siūlantis jamaikiečiui dvejų metų sutartį, tačiau sportininkas tokį pasiūlymą atmetė.

100 ir 200 m bėgimo pasaulio rekordininkas iš lengvosios atletikos pasitraukė praėjusiais metais. Per karjerą U. Boltas yra iškovojęs 8 olimpinius aukso medalius ir 11 pasaulio čempiono titulų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)