Paskutinį kartą „Arsenal“ Liverpulio klubą palaužė 2015 metų balandį (4:1). Paskui šešiose tarpusavio dvikovose triskart triumfavo „Liverpool“, o trejos rungtynės baigėsi taikiai. Praėjusį sezoną „kanonieriai“ namie su varžovais sužaidė 3:0, o svečiuose pralaimėjo net 0:4.

Iš viso „Premier“ lygoje šios komandos grūmėsi 52 kartus. 19 mačų laimėjo Liverpulio ekipa, 15 – Londono, o 18-oje dvikovų užfiksuotos lygiosios.

Šį sezoną kiek geriau rungtyniauja Liverpulio futbolininkai. Jie per 10 turų dar nepatyrė nė vienos nesėkmės – 8 pergalės, 2 lygiosios. Praėjusiose rungtynėse „Liverpool“ 4:1 sudorojo „Cardiff City“ klubą. Jurgeno Kloppo auklėtinai surinko 26 taškus ir užima antrąją vietą. Toks pat yra ir „Manchester City“ kraitis. Šis klubas pirmauja dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio.

„Arsenal“ čempionatą pradėjo dviem pralaimėjimais, bet vėliau šventė 7 pergales iš eilės. Tik praėjusiame ture „kanonierius“ pristabdė Londono „Crystal Palace“ (2:2). Londono futbolininkų sąskaitoje – 22 taškai. Jie rikiuojasi ketvirti.

Pastaruosius trejus metus „Arsenal“ ir „Liverpool“ mūšiai būna itin rezultatyvūs. Per paskutines penkerias rungtynes pasiekti net 27 įvarčiai.

Liverpulio klubas demonstruoja puikią gynybą – per 10 dvikovų praleido tik 4 įvarčius („Arsenal“ - 13). Tiesa, Londono komanda žaidžia rezultatyviau už varžovus (24-20).

Puikios sportinės formos yra „Arsenal“ puolėjas Pierre'as Emerickas Aubameyangas. Jis jau pelnė 7 įvarčius ir kartu su „Chelsea“ lyderiu Edenu Hazardu pirmauja snaiperių klasifikacijoje. Tik vienu įvarčiu mažiau įmušė „Liverpool“ žaidėjas Sadio Mane. Jo ekipos draugo Mohammedo Salah taupyklėje – 5 įvarčiai.

Šį ir dar keturis 11-ojo turo mačus tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas.

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 3 d.

14.20 val. „Bournemouth“ - „Manchester United“,
16.50 val. „Cardiff City“ - „Leicester City“,
19.20 val. „Arsenal“ - „Liverpool“,
21.35 val. „Wolverhampton“ - „Tottenham Hotspur“;

lapkričio 4 d.

17.50 val. „Chelsea“ - „Crystal Palace“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)