Rugsėjį F. Lampardo vadovaujama ekipa jau buvo nustebinusi futbolo bendruomenę, kai iš taurės turnyro išmetė „Manchester United“.

„Chelsea“ legendos vadovaujamas „Derby County“ trečiadienį vakare pirmame kėlinyje du kartus mušė į savo vartus ir dukart lygino rezultatą.

Pergalingą įvartį „Chelsea“ ekipai 41 min. pelnė Cescas Fabregasas. „Mėlynieji“ iškovojo nelengvą pergalę 3:2.

2017 m. baigęs karjerą F. Lampardas nuo futbolo nenutolo, šiemet kovo pabaigoje ėmė vadovauti „Derby County“ ekipai. Su klubu pasirašė trejų metų sutartį.

F. Lampardas su „Chelsea“ apranga pasirodė 649 dvikovose ir yra klubo rezultatyviausias žaidėjas. 1884 metais įkurtas „County Derby“ klubas praėjusį sezoną „Championship“ pirmenybėse užėmė 6 vietą. F. Lampardas su „Chelsea“ atsisveikino 2014 metais. Vėliau jis žaidė „Manchester City“ ir „New York City“ komandose.

Kituose trečiadienio susitikimuose pergales pasiekė Londono „Arsenal“, „Tottenham Hotspur“, o „Crystal Palace“ pripažino „Championship“ pirmenybėse kovojančios „Middlesbrough“ pranašumą.

Visi trečiadienio rezultatai:

„Arsenal“ 2 – 1 „Blackpool“

„Chelsea“ 3 – 2 „Derby County“

„West Ham United“ 1 – 3 „Tottenham Hotspur“

„Middlesbrough“ 1 – 0 „Crystal Palace“

Pasibaigus rungtynėms buvo ištraukti burtai. Vienoje poroje susitiks du Šiaurės Londono klubai – „Arsenal“ ir „Tottenham“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją