Pastarasis pasitraukė iš Futbolo techninio vystymo asociacijos, o nauju jos prezidentu pirmadienį išrinktas N. Dunauskas.

Apie būsimas rokiruotes DELFI pirmasis pranešė dar rugsėjo pabaigoje. Neabejojama, kad N. Dunauską užleisti LFF generalinio sekretoriaus kėdę savo pavaduotojui Edgarui Stankevičiui privertė vykdomajame komitete susiformavęs opozicijos flangas, vadovaujamas Arūno Pukelio ir Žydrūno Buzo.

Tai – ne vieninteliai pastarosiomis savaitėmis įvykę pokyčiai LFF. Ilgamečio Klaipėdos apskrities futbolo federacijos vadovo Romualdo Jonaičio pareigas perėmė neeilinius rinkimus laimėjęs Rimantas Žvingilas, iš Masinio futbolo asociacijos prezidento posto pasitraukusį Anatolijų Stecenko pretenduoja pakeisti Vaidotas Rastenis arba Sergejus Slyva. Pastarasis jau priklauso LFF vykdomajam komitetui kaip Kauno apskrities federacijos prezidentas.

Lapkričio 10 d. laukia neeiliniai rinkimai Utenos apskrityje, kur vietoje ligšiolinio vadovą Dainiaus Širvio kandidatuoja Nemunas Dagilis.

LFF vykdomąjį komitetą sudaro 20 narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)