Paskutinę pridėto laiko minutę L. Traore ties „Žalgirio“ atsarginių suolu bėgo paskui į užribį išlėkusį kamuolį, bet kelią jam užtvėrė V. Urbonas.

Treneris reagavo nervingai ir keiksmais palydėjo oponentų futbolininką. Mačo arbitras Manfredas Lukjančukas specialistą pašalino iš techninės zonos, o iš karto po to paskelbė rungtynių pabaigą.

Kaip pirmadienį DELFI informavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) atstovai, dėl nesportiško elgeso išvarytam V. Urbonui skirta vienerių rungtynių diskvalifikacija. Treneris negalės būti su komanda nei persirengimo kambaryje, nei techninėje zonoje artimiausių rungtynių su Kauno „Stumbru“ metu.

Primename, kad „Žalgiris“ 1:0 nugalėjo „Trakus“ ir likus keturiems turams iki pirmenybių pabaigos sumažino atsilikimą nuo pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“ iki 3 taškų.

Incidentas – nuo 1:56:40

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)