C. Ronaldo sugrįžimas į Mančesterį pažėrė žiniasklaidai daugybę temų. Po ramaus komentaro apie išprievartavimo bylą JAV, visų akys nukrypo į CR7 laikrodį, traukiantį akį iš toli.

Kaip vėliau paaiškėjo, 143 deimantais nusagstytas aksesuaras ant rankos yra vienas brangiausių laikrodžių pasaulyje.

Anot leidinio „Dail Mail“, laikrodžio modelis „7008 T INV C INV“ vertas apie 1,6 mln. eurų. Prie tamsaus futbolininko kostiumo laikrodžio brangūs papuošimai metė atspindžius nuo kiekvieno judesio.

UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Manchester United“ Turino komanda laimėjo 1:0, o vienintelį įvartį svečiams 17-ą min. pelnė Paolo Dybala.

Išeidamas iš aikštės C. Ronaldo dėkojo savo gerbėjams, kurių daug liko nuo tų laikų, kai jis pats 2003 – 2009 metais vilkėjo „raudonųjų velnių“ marškinėlius.

Nenuostabu, kad atsirado ir norinčiųjų iš arčiau pabendrauti su žvaigžde. Per rungtynes įbėgęs sirgalius buvo sutramdytas apsaugininkų, tačiau CR7 vis tiek sugebėjo paspausti ranką sulaikytajam.

Po rungtynių, portugalui mušant sau per širdį ir plojant susirinkusiems žiūrovams tribūnose, įbėgo dar vienas jo gerbėjas.

Šį tramdant C. Ronaldo paprašė elgtis su juo švelniau ir paėmęs mobilųjį telefoną padarė su drąsuoliu asmenukę.

Visas trejas pirmąsias H grupės rungtynes laimėjęs Turino „Juventus“ kitas rungtynes lapkričio 7 dieną žais namie vėl su „Manchester United“ futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)