„Mačas bus sunkus. „Manchester United“ stiprus, bet jei žaisime taip, kaip suplanavęs treneris, turime gerus šansus grįžti su pergale. Bet kuriuo atveju negalime nuvertinti varžovų, – sakė 2003 – 2009 metais „raudonųjų velnių“ marškinėlius vilkėjęs C. Ronaldo. – Grupėje turime gerą poziciją ir pergalė leistų mums tęsti savo kelionę toliau“.

Iki šiol Čempionų lygoje „Juventus“ ir „Manchester United“ komandos buvo susidūrę 12 kartų, pasidalino po 5 pergales ir dukart sužaidė lygiosiomis. Net įvarčių į priešingus vartus abi įmušė tiek pat – po 15. Dvikovai teisėjaus serbas Miloradas Mažičius.

„Juventus“ strategas Massimmiliano Allegri neabejojo, kad antradienį laukia sudėtinga dvikova: „Aikštės šeimininkai – fiziškai gerai pasirengusi komanda, mums teks pasitelkti techniką ir tikslumą. Abejose komandose yra jaunų žaidėjų, kuriems tai bus tikra šventė“.

H grupės turnyro lentelė
(komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai už, įvarčiai prieš, įvarčių skirtumas, taškai)

Vienas iš tokių žaidėjų, kurie mėgausis abiejų komandų kuriama atmosfera, bus „Manchester United“ puolėjas Romelu Lukaku.

„Pastarosios trys rungtynės parodė, kad galime žaisti, spausti varžovus ir atrasti futbolininkus, galinčius nulemti rungtynių baigtį. Turime dabar visą tą darbą, nuveiktą per treniruotes, paversti pergalėmis. Žinome, kad laukia sunki dvikova, tačiau esame pasiruošę. Pažiūrėsime, kaip atrodome prieš vieną geriausių Europos komandų“, – teigė jis.

„Manchester United“ į kovą su Turino klubu stos be traumuoto Alexio Sanchezo, tačiau Jose Mourinho turi pakankamai ginklų atremti pavojingų varžovų atakas.

Vis dėlto prieš rungtynes „The Special One“ priminė, su kuo jo auklėtiniams teks grumtis antradienio vakarą: „Jie žaidė dviejuose finaluose, yra daugkartiniai Italijos čempionai ir turi išties ypatingą žaidėją (Ronaldo), kuris gali nulemti dvikovos baigtį. Mano galva, „Juventus“ yra daugiau nei favoritas laimėti šio sezono Čempionų lygą“.

J. Mourinho negailėjo pagyrų C. Ronaldo. „Jis yra vienas geriausių visų laikų žaidėjų ir niekas tam negali prieštarauti. Taip yra ir tiek“, – teigė jis.

Tiesa, šiais metais Europoje ir pasaulyje geriausio žaidėjo rinkimus kroatui Luka Modričiui pralaimėjęs portugalas vis dar negali atsikratyti jį persekiojančios seksualinės prievartos bylos.

Priminsime, kad JAV pradėtas tyrimas, kur Teksaso gyventoja Kathryn Mayorga meta kaltinimus futbolo žvaigždei ir tvirtina, kad ji prieš 9 metus Las Vegase buvo C. Ronaldo išprievartauta. Kaltinimus futbolininkus atmeta ir nepaisant visos neigiamos atmosferos jaučiasi gerai.

„Žinau, kad aikštėje ir šalia jos esu pavyzdys, todėl dažniausiai šypsausi. Turiu nuostabią šeimą ir žaidžiu puikioje komandoje. Esu laimingas vyras“, – kalbėjo jis spaudos konferencijoje Mančesteryje.

Šeštadienį C. Ronaldo pelnė savo 400-ąjį įvartį penkiose didžiosiose Senojo žemyno lygose, o „Juventus“ rungtynes su „CFC Genua“ baigė lygiosiomis 1:1.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai iš viso parodys šešerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 23 d.

19.45 val. AEK – „Bayern“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),
21.50 val. „Manchester United“ – „Juventus“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),
21.50 val. „Real“ – Plzeno „Viktoria (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“ ir TV6; tiesiogiai);

spalio 24 d.

19.45 val. Eindhoveno PSV – „Tottenham Hotspur“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),
21.50 val. „Liverpool“ – „Crvena Zvezda“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),
21.50 val. „Barcelona“ – „Inter“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“ ir TV6; tiesiogiai);

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)