12-ąja mačo minutę vieną iš keturių „Barcelonos“ įvarčių pelnęs L. Messi jau po penkių minučių buvo pakeistas: jis nebegalėjo tęsti rungtynių po to kai susidūręs su varžovų Franco Vazquezu skausmingai nukrito ant žolės.

„Barcelonos“ kapitonas krisdamas susižeidė alkūnę. Tyrimai parodė, jog futbolininkui yra sužeistas dešinės rankos kaulas, todėl jis negalės rungtyniauti apie tris savaites.

Tai reiškia, jog L. Messi praleis pirmąją akistatą su Madrido „Real“ bei dar du mačus Ispanijos čempionate.

Be to, jis argentinietis nežais ir dvejuose svarbiuose UEFA Čempionų lygos mačuose su antrąją vietą B grupėje po katalonų užimančiais Milano „Inter“ futbolininkais.

„Barcelonos“ treneris Ernesto Valverde pareiškė, jog jo auklėtiniai artėjančiuose mačuose turės pasistengti kompensuoti L. Messi netektį, bet patys futbolininkai teigė, jog tai nebus ypatingai sunki užduotis.

„Praeityje jau esame ne kartą žaidę be Lionelio, todėl jo trauma tikrai nepaveiks mūsų psichologiškai. Turime daug gerų puolėjų, kurie gali vesti mus į priekį“, – apie „Barcelonos“ lyderio traumą atsiliepė Gerardas Pique.

„Real“ ir „Barcelona“ Ispanijos čempionate jėgas išmėgins po savaitės, spalio 28-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją