uotraukoje matomas vaikinas kviečiamas iki spalio 23 dienos savanoriškai prisistatyti į Alytaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Alytausgidas.lt naujienų portalo žiniomis, šis vaikinas į policiją kviečiamas dėl to, kad buvo užfiksuotas signalinių deglų (fajerių), pastaruoju metu uždraustų Lietuvos stadionuose, dūmuose. Policijos pateiktoje nuotraukoje gerai nesimato, kad deglą laikytų jis, taip pat nežinoma, kas deglą uždegė.

„Suprantame sirgalių emocijas, tačiau jos neturi peržengti tam tikrų ribų“, – geranoriškai į sirgalius kreipiasi Alytaus policija, minėtą asmenį prašanti arba atvykti į komisariatą, arba susisiekti telefonu.

„Dzūkų tankai“ – vieni aktyviausių Lietuvos futbolo ultrų, jie palaiko Alytaus „Dainavą“.

Ypatingo policijos dėmesio aistruoliai sulaukė rungtynėse su „Vilniaus vyčiu“, kuriose su alytiškiais už reprezentacinę miesto komandą sirgo ir Vilniaus „Ryto“ krepšinio fanai. Jiems „Dzūkų tankai“ atsilygino palaikymu „Ryto“ rungtynėse prieš „Dzūkiją“ Alytaus arenoje.

Didesnių konfliktų nekilo nei minėtuose mačuose, nei paskutinėje pergalingoje dainaviškių dvikovoje prieš Gargždų „Bangą“.

Alytaus „Dainava“ kovoja dėl Pirmos lygos aukso medalių bei bilieto į aukščiausiąją A lygą. Dzūkijos klubas paskutiniame ture šeštadienį namuose priims autsaiderę „Kupiškio“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)