„Kandidatų yra ir jų ne vienas, tačiau niekur neskubame. Reikia turėti omenyje, kad praėjusią savaitę net dešimt mūsų klubo žaidėjų buvo išvykę į nacionalinę vyrų ir jaunimo U-21 rinktinę, be to nenorime apsirikti, o ir pačios derybos nėra toks dalykas, kuris sprendžiamas labai lengvai“, – apie naujo trenerio paieškas sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Iki sezono pabaigos „Trakams“ liko sužaisti šešerias rungtynes. Kol kas komanda yra ketvirtoje vietoje nuo trečiosios atsilikdama vienu tašku.

„Nėra abejonių, kad stengsimės atlošti tą vieną tašką ir užsitikrinti bronzos medalius. Komanda užsivedusi, smagiai dirba treniruotėse, todėl nematau priežasčių, kodėl turėtumėm kelti kitus tikslus“, – sakė V. Lemežis.

Virmantas Lemežis

Artimiausioje dvikovoje „Trakai“ jau šį sekmadienį susikaus su Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais, kuriuos paskutinėse rungtynėse prieš pusantros savaitės nugalėjo 1:0.

„Visada po rinktinių pertraukos kiek keičiasi vaizdas, bet iš esmės, nei mes „Žalgirio“, nei „Žalgiris“ mūsų nenustebins. Bet kokiu atveju, rungtynės labai svarbios abiem komandoms, todėl atsargumas vaidins ne paskutinį vaidmenį“, – kalbėjo V. Lemežis.

Po šių rungtynių galutinai paaiškės šešetukas, tęsiantis A lygos sezoną. Tuomet paaiškės ir paskutinių penkerių rungtynių tvarkaraštis. Trečia vieta po ketvirtojo rato penktajame garantuotų trejas rungtynes namie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)